Ελλάδα

Ειδικοί φρουροί: “Βγήκε αλώβητος από το Μάτι και κατακρεουργήθηκε από μαχαιριές οπαδών”

Ανακοίνωση για την επίθεση των χούλιγκαν σε αστυνομικούς στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ εξέδωσαν οι Ειδικοί Φρουροί.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι Ειδικοί Φρουροί κάνουν λόγο πως οι άνδρες της ΔΙΑΣ βρέθηκαν στο “στόμα του λύκου εκτός αποστολής, άσχετοι υπηρεσιακά, με το ομαδικό έγκλημα” και αναφέρουν χαρακτηριστικά για τον ένα τραυματία πως “ παρότι κατάφερε να βγει αλώβητος από τις φονικές φωτιές στο Μάτι που πήγε να σώσει ανθρώπινες ζωές, κατακρεουργήθηκε από μαχαιριές ” οπαδών” σε αγώνα ποδοσφαίρου”.

[read4more]

Η ανακοίνωση της ΣΕΦΕΑΑ αναφέρει χαρακτηριστικά: Το “ποδόσφαιρο” μας γέμισε σήμερα αγωνία και άγχος αλλά για τον αν τελικά θα επιζήσουν οι τρεις συνάδελφοι της Δ.ΙΑΣ που κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από το μακελειό και τη σφαγή των χουλιγκάνων, και να διακομιστούν μαχαιρωμένοι στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή κανενός συναδέλφου , ο Γιάννης Π. παρότι κατάφερε να βγει αλώβητος από τις φονικές φωτιές στο Μάτι που πήγε να σώσει ανθρώπινες ζωές, κατακρεουργήθηκε από μαχαιριές ” οπαδών” σε αγώνα ποδοσφαίρου. Οι άλλοι δύο συνάδελφοι με πολλά τραύματα σε όλο τους το σώμα εκτός κινδύνου κι αυτοί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α είναι στο Νοσοκομείο δίπλα τους από την πρώτη στιγμή συμπαραστεκόμενο στον πόνο των τραυματισμένων συναδέλφων. Λίγο πριν είχαν στήσει ενέδρα σε άλλους συναδέλφους της Δ.ΙΑΣ και περιπολικών προκαλώντας ελαφρύς τραυματισμούς στους εκεί συναδέλφους και καταστρέφοντας υπηρεσιακά οχήματα.

Οι συνάδελφοι της ΔΙ.ΑΣ βρεθήκαν στο “στόμα του λύκου” εκτός αποστολής ,άσχετοι υπηρεσιακά, με το οπαδικό έγκλημα, με εντολές που πρέπει να διερευνηθούν, μόνο έτσι δεν θα καταλήξουμε και σε ακόμη χειρότερα.

https://youtu.be/Hj8pDrgCc48

Οι προσαγωγές που ορισμένοι θέλουν με αυτές ,να δικαιολογούν την ανεπάρκεια των μη συλλήψεων έχουν όριο τη διακινδύνευση ανθρωπίνων ζωών.Εμείς είμαστε όπως πάντα δίπλα τους , ευχόμενοι να γυρίσουν γρήγορα στα σπίτια και τις οικογένειές τους οι Συνάδελφοί μας!”

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ζήτημα χρόνου να "φύγει" ο Μαζωνάκης, το θέμα είναι που θα "έσκαγε" η βόμβα» - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του γιατρού μέσα από τη φυλακή
Το έγγραφο στον ΙΣΑ για τα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης με αναφορά σε «προσάρτημα οζονοθεραπείας περί αφαίρεσης» - Εντοπίστηκε παράνομη σάουνα σε άλλο ιατρείο των γιατρών
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο 58χρονος γιατρός
22
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Νέες καταγγελίες ασθενών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ιατρείο του Κολωνακίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης 6