Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

«Είπε ότι θα τους εμβολίαζε εκείνος για ψυχολογικούς λόγους» – Η ανακοίνωση του Ασκληπιείου για τους εικονικούς εμβολιασμούς του 50χρονου ορθοπεδικού

«Είπε ότι θα τους εμβολίαζε εκείνος για ψυχολογικούς λόγους» – Η ανακοίνωση του Ασκληπιείου για τους εικονικούς εμβολιασμούς του 50χρονου ορθοπεδικού
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ ΙΝΤΙΜΕ

Εμφανίστηκε στο εμβολιαστικό κέντρο του “Ασκληπιείου” και επικαλούμενος ψυχολογικούς λόγους των πέντε γνωστών προσώπων, ζήτησε να τους εμβολιάσει αυτός. Ο 50χρονος ειδικευόμενος ορθοπεδικός, όμως αντί να προχώρηση στη χορήγηση των σκευασμάτων στους πολίτες, πέταξε το περιεχόμενο του φιαλιδίου στο καλάθι των σκουπιδιών.

Αυτά αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του που εξέδωσε το νοσοκομείο της Βούλας, στο οποίο εντοπίστηκε ο γιατρός που προσπάθησε σύμφωνα με τις καταγγελίες να πραγματοποιήσει τους εικονικούς εμβολιασμούς.

«Δεν ξέρω τίποτα. Αυτό που ξέρω είναι ότι από αύριο δεν θα είμαι στην εργασία μου. Δεν με έχει καλέσει κανένας από πουθενά. Ούτε από το νοσοκομείο, ούτε από την αστυνομία. Θα σταματήσω πλέον να εργάζομαι, χωρίς να ξέρω ποιο είναι το αίτιο» έλεγε νωρίτερα στο newsit.gr ο ίδιος ο γιατρός που κατηγορείται…

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Με αφορμή το περιστατικό της 4ης Ιουλίου 2021 που συνέβη στο εμβολιαστικό κέντρο Γ. Ν Ασκληπιείο Βούλας και είδε το φως της δημοσιότητας αναφέρουμε τα κάτωθι:

Την Κυριακή 4/7/2021 και ώρα 16:10 περίπου ο διοικητής του νοσοκομείου ενημερώθηκε από την εφημερεύουσα νοσηλεύτρια του εμβολιαστικού κέντρου, ότι προσήλθε ιατρός του νοσοκομείου ειδικότητας ορθοπεδικής και ισχυρίστηκε για ψυχολογικούς λόγους, θα ήθελε να προβεί εκείνος στο εμβολιασμό πέντε πολιτών γνωστών του οι οποίο είχαν κλείσει ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας. Κατά τη διάρκεια της εμβολιαστικής διαδικασίας η νοσηλεύτρια αντιλήφθη ότι ο εν λόγω ιατρός προσποιήθηκε την πράξη του εμβολιασμού, ενώ απέρριπτε το περιεχόμενο του φιαλιδίου στον κάλαθο των αχρήστων.

Click4More: Ασκληπιείο Βούλας: Νέες αποκαλύψεις για τον αρνητή γιατρό και τους «μαϊμού» εμβολιασμούς

Εκείνη τη στιγμή επενέβη, τον απομάκρυνε από τον χώρο του εμβολιαστικού κέντρου, μη ολοκληρώνοντας την εμβολιαστική διαδικασία για το συγκεκριμένο πολίτη και άμεσα ενημέρωσε την προϊσταμένη της και τον διοικητή του νοσοκομείου . Ο διοικητής του νοσοκομείου ενημέρωσε άμεσα τον διοικητή της 2ης Υ.Π.Ε, ζήτησε έγγραφη αναφορά από τη νοσηλεύτρια, αύξησε τη φύλαξη του εμβολιαστικού κέντρου και διέταξε για το συγκεκριμένο συμβάν (ΕΔΕ).

Την επόμενη μέρα κατατέθηκε από τον διοικητή του νοσοκομείου μήνυση εντός αυτοφώρου στο αστυνομικό τμήμα Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης για παράβαση των άρθρων 42,220 Π.Κ “Απόπειρα υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης” και του άρθρου 285 Γ. Κ “ Παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών”

Είναι αυτονόητο ότι ουδείς εκ των ανωτέρων πολιτών καταχωρήθηκε ως εμβολιασθείς εξασφαλίζοντας το αδιάβλητο της εμβολιαστικής διαδικασίας, η οποία συνεχίζεται ομαλά και απρόσκοπτα.

Ρεπορτάζ: Θανάσης Γερασιμίδης

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις