Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: «Ήταν πάντα ύποπτη» λέει η θεία του Παναγιωτάκη κι αφήνει αιχμές για τη σχέση της 24χρονης με την μητέρα του παιδιού – «Είναι μαζί και το κρύβουν»

«Ευθύνη για όλα όσα έγιναν, δεν έχει μόνο η Ειρήνη Μουρτζούκου, αλλά κι η Πόπη με τη μητέρα της, που συντηρούν μια άρρωστη σχέση μαζί της» τονίζει στο newsit.gr

«Έλεος με αυτή την κατάσταση, αυτές οι δύο είναι ακόμη μαζί και το κρύβουν», λέει στο newsit.gr  η θεία του μικρού Παναγιωτάκη, για τον θάνατο του οποίου η Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται κι επίσημα πλέον ύποπτη.

Όπως έγινε γνωστό χθες (20.03.25), η 24χρονη Ειρήνη Μουρτζούκου θεωρείται ύποπτη για ανθρωποκτονία από δόλο ή από αμέλεια όσον αφορά τον θάνατο του ενός εκ των πέντε παιδιών από την Αμαλιάδα, του Παναγιωτάκη.

Η θεία του μωρού κι αδερφή του πατέρα του ξεσπά, μιλώντας στο newsit.gr, και τονίζει ότι η Ειρήνη Μουρτζούκου ήταν εξαρχής η κυρία ύποπτη για το θάνατο του ανιψιού της.

«Ήταν πάντα ύποπτη η Ειρήνη από την αρχή και περιμένουμε τη Δικαιοσύνη για να δικαιωθεί η ψυχούλα του Παναγιωτάκη μας. Θέλουμε να τελειώσει αυτή η κατάσταση.

Για μένα είναι κι η Πόπη, η μητέρα του παιδιού υπεύθυνη. Τόσο καιρό που γίνεται όλη αυτή η διαδικασία, πώς είναι δυνατόν αυτές οι δύο μέχρι και σήμερα να είναι μαζί και να τραβάνε βιντεάκια στο TikTok; Είναι κάπως για εμάς αυτό, πολύ περίεργο, αλλά εμείς περιμένουμε τη Δικαιοσύνη», αναφέρει στο  newsit.gr η ίδια.

«Κάτω στην Αμαλιάδα υπάρχουν δικοί μας άνθρωποι που ξέρουν τα πάντα και μας πληροφορούν πως αυτές οι δύο είναι ακόμη μαζί, αλλά το κρύβουν. Είναι κανονικά μαζί. Αν ήταν σωστή μάνα, δεν θα ήταν μαζί με την Ειρήνη. Έλεος με αυτή την κατάσταση. Ποιά μάνα θα ήξερε πως κάποιος έχει κάνει κακό στο σπλάχνο της και θα είχε κοντά της αυτόν τον άνθρωπο; Μόνο με την ιδέα πως αυτός ο άνθρωπος έκανε κακό στο παιδί, θα τον είχες κοντά σου και θα έτρωγες και θα έπινες μαζί του; Δεν έχουν κόψει αυτές οι δύο ποτέ, είναι κανονικά μαζί», ισχυρίζεται η θεία του μικρού Παναγιωτάκη.

Όπως υποστηρίζει στο newsit.gr, «ευθύνη για όλα όσα έγιναν, δεν έχει μόνο η Ειρήνη Μουρτζούκου, αλλά κι η Πόπη με τη μητέρα της, που συντηρούν μια άρρωστη σχέση μαζί της».

Κάνει λόγο δε για μια σχέση συμφέροντος που τους λύνει προβλήματα επιβίωσης, γιατί καμιά τους δεν δουλεύει.

«Είναι υπεύθυνες κι η Πόπη κι η μητέρα της κι απλώς επιβιώνουν μέσω της Ειρήνης, επειδή δεν δουλεύουν πουθενά κι η Ειρήνη τις συντηρεί. Μακάρι να τελειώνει όλο αυτό, να λάμψει η αλήθεια γιατί πονέσαμε πάρα πολύ για το παιδί. Εγώ περιμένω να τελειώσει όλο αυτό πριν το Πάσχα, γιατί είμαστε στο σωστό δρόμο, λίγο έμεινε ακόμη και θα έχουμε αποτέλεσμα», καταλήγει. ζ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βορίζια: «Έστησαν καρτέρι στο παιδί μου και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ», λέει η μητέρα του 39χρονου Φανούρη Καργάκη
Η μητέρα αποκάλυψε πως πέρυσι μέλη της άλλης οικογένειας είχαν μαχαιρώσει τον εγγονό της - «Δεν βάλαμε εμείς τη βόμβα στο σπίτι τους, απαιτώ να φύγουν από το χωριό»
Ο Φανούρης Καργάκης που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς
8
Ένας νεκρός και δύο τραυματίες στο «ραντεβού θανάτου» οπαδών στη Χαλκίδα – «Ξεψύχησε στα χέρια πολιτών και γιατρών»
Οι αρχές έχουν ήδη συλλάβει 3 άτομα και αναζητούν άλλα 2 - Αυτόπτης μάρτυρας δηλώνει πως άγνωστοι παράτησαν τον 23χρονο στο νοσοκομείο και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν
Νοσοκομείο
14
Έφοδος στις φυλακές Αλικαρνασσού για το μακελειό στα Βορίζια: Εκεί κρατούνται συγγενείς του 39χρονου - Δείτε τι βρέθηκε στα κελιά
Οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν επικοινωνίες που σχετίζονται με την τοποθέτηση της βόμβας στο σπίτι της οικογένειας Φραγκιαδάκη - Κατά την επιχείρηση βρέθηκε ένα μαχαίρι και ένα κινητό το οποίο στάλθηκε για ανάλυση
Το μαχαίρι που βρέθηκε από την έφοδο
Ανανεώθηκε πριν 2 ώρες
20
Κραυγή αγωνίας για να μην ξεσπάσει βεντέτα στα Βορίζια - Μετά την κηδεία της 56χρονης αναμένεται να παραδοθούν τα 3 ανίψια της
Κλειστά και σήμερα τα σχολεία σε Βορίζια και Ζαρό – Το μεσημέρι η κηδεία της 56χρονης – Με drones αναζητούν τους εμπλεκόμενους στα βουνά της Κρήτης
56χρονη