Ελλάδα

Ειρήνη Μουρτζούκου: Συνεχίζονται οι καταθέσεις για τους θανάτους των βρεφών – Το «κατηγορώ» της μητέρας της

Για ώρες η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου κατέθετε στους αστυνομικούς σχετικά με την υπόθεση των πέντε νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Κάτω Αχαΐα.

Η μητέρα της Ειρήνης Μουρτζούκου είναι ένα από τα δεκάδες πρόσωπα που σχετίζονται με την υπόθεση των νεκρών βρεφών, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η ίδια εξέφρασε υποψίες για το ρόλο που διαδραμάτισε η κόρη της στους θανάτους των παιδιών τόσο στην Αμαλιάδα όσο και στην Κάτω Αχαΐα.

Σημειώνεται πως ένας από τους θανάτους που ερευνά η αστυνομία αφορά στο δικό της παιδί και αδερφάκι της Ειρήνης, όταν η ίδια ήταν ανήλικη.

Πληροφορίες του STAR αναφέρουν πως: «Πιστεύω ότι η κόρη μου έχει ευθύνη για τους θανάτους των πέντε παιδιών. Θέλω να διερευνηθούν τα πάντα».

«Ήρθαμε να πούμε την αλήθεια. Αυτά που ξέρω, να βγει η αλήθεια για τα παιδάκια, ό,τι έχει γίνει. Τώρα ποιος φταίει και ποιος δε φταίει θα το βρει η Δικαιοσύνη. Ναι, κατηγορώ την κόρη μου. Ό,τι έχω πει και όσα ξέρω θα τα πούμε μέσα», δήλωσε η μητέρα της Μουρτζούκου έξω από τη ΓΑΔΑ.

 

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να βγουν οι ιστολογικές εξετάσεις για τον μικρό Παναγιωτάκη, που έχασε τη ζωή του τον Αύγουστο στην Αμαλιάδα.

Την ίδια ώρα θα συνεχιστούν οι καταθέσεις συγγενών, φίλων και γιατρών που σχετίζονται με τους θανάτους των μικρών παιδιών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πώς ο καθηγητής με την κβαντική μηχανή έπεισε την οικογένεια του εξαφανισμένου γιατρού στα Χανιά - Ανοίγει ο κύκλος των ερευνών
Οι αστυνομικοί ελέγχουν πληροφορίες που αναφέρουν πως κάτοικοι είδαν τον 33χρονο γιατρό να περπατά πεζός στις περιοχές Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά
Γιατρός
Χριστούγεννα με κρύο και βροχές, προβλέψεις ακόμα και για χιόνια την Πρωτοχρονιά - Ο καιρός των επόμενων ημερών
«Έρχονται διαδοχικές κακοκαιρίες μέχρι και την Πρωτοχρονιά με πολλές βροχές και χιόνια στα βουνά και στη συνέχεια πιο χειμωνιάτικο καιρό με χιόνια ίσως και πιο χαμηλά», αναφέρει ο Μαρουσάκης
Γυναίκα περπατά στο κρύο