Ελλάδα

Ειρηνική «εισβολή» συνταξιούχων στην Εθνική Τράπεζα [pics, vid]

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας μέσα και έξω από το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας πραγματοποιούν συνταξιούχοι για τις επικουρικές τους.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Οι συνταξιούχοι αρχικά συγκεντρώθηκαν έξω από το κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας και στην συνέχει μπήκαν μέσα και σήκωσααν πανό. Το πανό έγραφε: «Κάτω τα χέρια από τις συντάξεις και την ασφάλιση μας! Φτάνει πια! Όχι άλλη “δίκαιη ανάπτυξη”».

Το κεντρικό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας βρίσκεται στην Πλατεία Εθνικής Αντίστασης. Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ – Τραπεζών καταγγέλει ότι εδώ και 3 μήνες η διοίκηση της ΕΤΕ σταμάτησε να καταβάλλει σε 16.000 οικογένειες συνταξιούχων της Τράπεζας την επικουρική τους σύνταξη μέσω του Ταμείου (ΛΕΠΕΤΕ) και μείωσε δραματικά το εισόδημά τους.

syntaxiouxoi syntaxiouxoi syntaxiouxoi

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η κακοκαιρία Agneta «γονατίζει» τη Ρόδο: Νέο 112 για τις μετακινήσεις - 17ωρη συνεχομένη βροχή πλημμύρισε σπίτια, 60 αυτοκίνητα παρασύρθηκαν
Κλειστά τα σχολεία σε Αρχάγγελο και Αφάντου – Υπερχείλισαν ποτάμια και κάτοικοι ανέβηκαν στις ταράτσες για να σωθούν από την κακοκαιρία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την επόμενη ημέρα της καταστροφής
Κακοκαιρία Agneta: Επί 17 συνεχόμενες ώρες έβρεχε στη Ρόδο, παρασύρθηκαν 60 αυτοκίνητα – Μπαράζ μηνυμάτων του 112