Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης όσο αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη (29.11.2017) στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.

Η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, που σημαίνει ότι θα ερευνηθούν ενδεχόμενες παράνομες πράξεις και των αστυνομικών και των διαμαρτυρόμενων για τους πλειστηριασμούς. Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί αν η χρήση χημικών από τους αστυνομικούς έγινε μέσα ή έξω από το κτίριο.

Παράλληλα, διατάχθηκε μία δεύτερη προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο επικεφαλής της ΛΑΕ ΠαναγιώτηςΛαφαζάνης. Με την αναφορά του στρέφεται σε βάρος των αστυνομικών, για εκτεταμένη χρήση χημικών και βίας που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στη Λαμία - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του ενός οχήματος και των δύο επιβατών του άλλου, στο σημείο έσπευσε διασωστικό πλήρωμα της πυροσβεστικής και δύο ασθενοφόρα
Λαμία
Γυναίκα καταγγέλλει γιατρό για λάθη κατά τη διάρκεια επέμβασης: «Το 2022 έπαθα περιτονίτιδα, θα πέθαινα»
Η 45χρονη με την γιατρό βρίσκονται στα δικαστήρια - Η ασθενής καταγγέλλει ότι πλέον ζει ρομποτικά, χωρίς στομάχι και πώς «η γιατρός πρέπει να περίμενε να τελειώσω κιόλας»
Young female surgeon performing surgery on dog.