Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τα επεισόδια στο Ειρηνοδικείο

Παραγγελία για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης όσο αφορά τα επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη (29.11.2017) στο Ειρηνοδικείο της Αθήνας έδωσε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ηλίας Ζαγοραίος.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση, που σημαίνει ότι θα ερευνηθούν ενδεχόμενες παράνομες πράξεις και των αστυνομικών και των διαμαρτυρόμενων για τους πλειστηριασμούς. Μεταξύ άλλων θα διερευνηθεί αν η χρήση χημικών από τους αστυνομικούς έγινε μέσα ή έξω από το κτίριο.

Παράλληλα, διατάχθηκε μία δεύτερη προκαταρκτική εξέταση με αφορμή την αναφορά που κατέθεσε στην Εισαγγελία ο επικεφαλής της ΛΑΕ ΠαναγιώτηςΛαφαζάνης. Με την αναφορά του στρέφεται σε βάρος των αστυνομικών, για εκτεταμένη χρήση χημικών και βίας που έθεσαν σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα των διαδηλωτών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Ζήτημα χρόνου να "φύγει" ο Μαζωνάκης, το θέμα είναι που θα "έσκαγε" η βόμβα» - Σοκάρουν τα πρώτα λόγια του γιατρού μέσα από τη φυλακή
Το έγγραφο στον ΙΣΑ για τα μηχανήματα πλασμαφαίρεσης με αναφορά σε «προσάρτημα οζονοθεραπείας περί αφαίρεσης» - Εντοπίστηκε παράνομη σάουνα σε άλλο ιατρείο των γιατρών
Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο 58χρονος γιατρός
22
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Νέες καταγγελίες για το ιατρείο στο Κολωνάκι – «Οι επισκέψεις και τα σκευάσματα ήταν 5.500 την κάθε φορά»
Νέες καταγγελίες ασθενών βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το ιατρείο του Κολωνακίου στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης
Στιγμιότυπο από την είσοδο της κλινικής όπου έχασε τη ζωή του ο Γιώργος Μαζωνάκης 6