Ελλάδα

Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο νεαρών γυναικών σε ιδιωτικά μαιευτήρια

Εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης έδωσε ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Ηλίας Ζαγοραίος, με αφορμή τους θανάτους δύο γυναικών σε ιδιωτικά μαιευτήρια, τις τελευταίες ημέρες.

Ο προιστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθήνας διέταξε την έρευνα, καθώς έφτασαν στις εισαγγελικές αρχές πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες σε κάποια από τα ιδιωτικά μαιευτήρια δεν τηρούνται τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Η τραγωδία στη Λιβαδειά

Πηγές αναφέρουν πως οι πληροφορίες διακινήθηκαν, μετά τον θάνατο της γυναίκας από τη Λιβαδειά, συζύγου στελέχους της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Βοιωτίας, Γιώργο Παπασπύρου, η οποία έχασε τη ζωή της σε ιδιωτικό μαιευτήριο από επιπλοκές μετά τη γέννηση του γιού της.

Η 34χρονη άφησε την τελευταία της πνοή στο μαιευτήριο, καθώς τη ώρα της καισαρικής παρουσιάστηκαν επιπλοκές που έφεραν ακατάσχετη αιμορραγία, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της. Ευτυχώς, το μωρό είναι υγιέστατο και γεννήθηκε με βάρος τεσσάρων κιλών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Μάχη» για τη ζωή δίνει πέντε ημερών βρέφος στο Βενιζέλειο νοσοκομείο στο Ηράκλειο Κρήτης
«Το μωρό ταξίδεψε από τη Ρόδο με το αεροσκάφος αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ, στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Νεογνών του Βενιζελείου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο» αναφέρει ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού
πόδια μωρού
«Δεν υπήρχε lane assist» λέει δικηγόρος της εταιρείας ενοικίασης του μοιραίου βαν που ενεπλάκη στο τροχαίο στη Ρουμανία
Σύμφωνα με τον Αντώνη Ξυλουργίδη, στο βαν που νοίκιασε ο οδηγός προκειμένου να ταξιδέψει οδικώς στη Γαλλία για να δει την αγαπημένη του ομάδα αντιμέτωπη με την Λυών, δεν υπήρχε lane assist
Το τροχαίο δυστύχαημα των οπαδών του ΠΑΟΚ
7