Ελλάδα

Εισαγγελική παρέμβαση για κέντρο αισθητικής που λειτουργούσε με υπαλλήλους με κορονοϊό

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας προκάλεσαν δημοσιεύματα σχετικά με κέντρο αισθητικής το οποίο λειτουργούσε αν και τρεις υπάλληλοι σε αυτό διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου έδωσε εντολή για την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών που δημοσιεύθηκαν.

Εφόσον προκύψουν αληθείς, οι υπεύθυνοι της επιχείρησης, που λειτουργεί στα νότια προάστια, αλλά και κάθε άλλος υπαίτιος θα βρεθούν αντιμέτωποι με ποινική δίωξη για παραβάσεις της διάταξης που αφορά τα μέτρα προς αποφυγή της διάδοσης ασθένειας, η οποία προβλέπει ακόμη και κακουργηματικού βαθμού κατηγορία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 25
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 11