Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Εισβολή στο Εφετείο Αθηνών: «Από αγοραπωλησίες το 1,5 εκατ. ευρώ» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 34χρονου

Εισβολή στο Εφετείο Αθηνών: «Από αγοραπωλησίες το 1,5 εκατ. ευρώ» υποστηρίζει ο δικηγόρος του 34χρονου

Στην ψυχιατρική κλινική Κορυδαλλού θα κρατηθεί ο πρώην παίκτης reallity που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στο πάρκινγκ του Εφετείου Αθηνών, ζητώντας να παραδοθεί στις Αρχές και έχοντας μαζί του 1,5 εκατ. ευρώ. Για τις εξελίξεις στην υπόθεση του 34χρονου μίλησε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος του, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη νομιμότητα ή μη των χρημάτων.

Ο 34χρονος πρώην παίκτης reallity «μπούκαρε» στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητο του σε έξαλλη κατάσταση και φώναζε ότι έχει εκρηκτικά, ενώ ζητούσε να παραδοθεί. Κατά τον έλεγχο των αστυνομικών, στο αυτοκίνητό του δεν βρέθηκαν εκρηκτικά αλλά βαλίτσες που περιείχαν… 1,5 εκατ. ευρώ! «Προσκομίστηκαν πολλά έγραφα στο στάδιο της προανάκρισης. Ένα μεγάλο μέρος το δικαιολόγησαν» δήλωσε ο δικηγόρος του 34χρονου, υποστηρίζοντας ότι ένα μεγάλο μέρος των χρημάτων προήλθε από αγοραπωλησίες ακινήτων. 

«Ο πελάτης μου δικαιολόγησε πλήρως από που προέρχονταν αυτά τα λεφτά» είπε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης. «Παρόλα αυτά είχαμε να κάνουμε με την κατοχή ναρκωτικών ουσιών και οι αρμόδιες Αρχές έκριναν ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να κρατηθεί σε ψυχιατρικό τμήμα κράτησης λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζει» πρόσθεσε.  

Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος του 34χρονου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση του πρώην παίκτη reallity, τις επόμενες ημέρες θα προσκομίσει και άλλα έγγραφα που δικαιολογούν τη νομιμότητα της απόκτησης του τεράστιου χρηματικού ποσού, λέγοντας ότι αναμένουν τις εξελίξεις.

Κατά την απολογία του ο 34χρονος, που κρατείται προσωρινά στο Δαφνί, υποστήριξε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν στην κατοχή του ήταν για προσωπική χρήση και όχι για διακίνηση και αντίστοιχα για το χρηματικό ποσό αναφέρθηκε σε «νόμιμες πηγές».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις