Ελλάδα

Εισβολή του Ρουβίκωνα στο υπουργείο Περιβάλλοντος

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στο υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας εισέβαλαν το απόγευμα της Τρίτης (07.09.2021)  μέλη του Ρουβίκωνα.

Πέταξαν τρικάκια που γράφουν «κράτος εμπρηστής», ενώ άνοιξαν και ένα πανό  που το κρέμασαν στο υπουργείο που βρίσκεται στην οδό Μεσογείων. Φώναξαν επίσης και συνθήματα για την καταστροφή του συντελέστηκε από τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές.

rouvikonas rouvikonas

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η εισβολή έγινε από 20 με 30 άτομα που μάλιστα επιχείρησαν να φτάσουν στο γραφείο του υπουργού Κώστα Σκρέκα. Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές, ενώ στον χώρο έχουν έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. 

rouvikonas

Ρεπορτάζ: Μαρίνος Αλειφέρης

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Καιρός σήμερα: Τους 27 βαθμούς αγγίζει η θερμοκρασία – Βροχές και καταιγίδες σε ηπειρωτικά και ορεινά
Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4, πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ ενώ από το απόγευμα στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση
καιρός