Ελλάδα

Είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για κακοποίηση η 43χρονη που βρέθηκε νεκρή στη Σαλαμίνα

Νεότερα στοιχεία για τη δολοφονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα φέρνει στο φως το newsit.gr.

Πριν μία εβδομάδα ο 70χρονος σύντροφος της 43χρονης, που είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της, την είχε ξυλοκοπήσει άγρια και σήμερα το πρωί της φέρεται να της αφαίρεσε τη ζωή, πυροβολώντας την δύο φορές μέσα στο σπίτι της στην Οδό Αίαντος στη Σαλαμίνα. 

Η 43χρονη γυναίκα από τη Σαλαμίνα, που είναι και μητέρα ενός παιδιού, το τελευταίο χρονικό διάστημα πρέπει να βίωνε εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της. Μάλιστα, τον είχε καταγγείλει και για κακοποίηση στις αστυνομικές Αρχές.

salamina

SALAMINA SALAMINA SALAMINAΗ αντίστροφη μέτρηση για την τραγωδία ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης (05.12.23). Τότε ο 70χρονος φέρεται να την πυροβόλησε δύο φορές σε θώρακα και κοιλιά κι εξαφανίστηκε. Από εκείνη την ώρα και μετά αναζητείται. 

Μέσα στο σπίτι, όπου διαπράχθηκε η άγρια δολοφονία, βρίσκεται η σήμανση, ενώ στο σημείο αναμένεται να φτάσει και ο ιατροδικαστής. 

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα – Σωτήρης Καραμίντζας

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βιολάντα: Οι «εξηγήσεις» του ιδιοκτήτη που τον στέλνουν στη φυλακή και το πόρισμα - «φωτιά» για τις εγκληματικές παραλείψεις
Αν και ο ίδιος προσπαθεί να ρίξει το «μπαλάκι» των ευθυνών σε άλλους, ανακριτής και εισαγγελέας αποφάσισαν είναι εκείνος που πρέπει να πάρει το δρόμο για τη φυλακή
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ 29
Ένωση δικαστών και εισαγγελέων: Πολιτική τυμβωρυχία και άκρατος καιροσκοπισμός πάνω στη δίκη για τα Τέμπη
«Θα παρακολουθούμε καθημερινά τις εξελίξεις και θα τοποθετούμαστε για να εξηγούμε στον λαό τις διαδικασίες και να ξεσκεπάζουμε έγκαιρα κάθε απόπειρα υπονόμευσης της δίκης»
Στιγμιότυπο από την τραγωδία στα Τέμπη
«Δεν καταφέραμε να σώσουμε τα δύο νέα παιδιά» λέει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για το δυστύχημα των εργατών στη Βάρη
Ο Μιχάλης Γιαννάκος ανέφερε ότι οι δύο άνδρες μεταφέρθηκαν στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ασκληπιείου Βούλας, «άσφυγμοι και απνοϊκοί με αναφερόμενη ηλεκτροπληξία»
κρεβάτια νοσοκομείου