Ελλάδα

Έκαψαν το αυτοκίνητο της Ελένης Ζαρούλια

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Στόχος εμπρηστών έγινε το αυτοκίνητο της Ελένης Ζαρούλια, της συζύγου του επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκου Μιχαλολιάκου. Το αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς, με την επίθεση να σημειώνεται στη 01:30 τα ξημερώματα της Τετάρτης (06.10.2021).

Για την κατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο της Ελένης Ζαρούλια, κινητοποιήθηκε η πυροσβεστική και στο σημείο επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 2 οχήματα, στην Πεύκη.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Χωριάτικο»: «Ο Άγγελος Γιαννακόπουλος θα εξοφλήσει ολοσχερώς το χρέος του προς το Δημόσιο και τον ΕΦΚΑ» λέει ο δικηγόρος του
«Μόλις θα υπάρξει οριστικός διορθωτικός προσδιορισμός φόρων και ασφαλιστικών εισφορών από ΑΑΔΕ και ΕΦΚΑ, θα ρευστοποιήσει την κινητή και ακίνητη περιουσία του και θα εξοφλήσει ολοσχερώς το χρέος του»
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi
Νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρές βροχές και μποφόρ από την Κυριακή μέχρι τα μέσα της επόμενης βδομάδας
Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Χρυσόστομο Παρανό, οι βροχές θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση και τη Δευτέρα ενώ από την Τρίτη τα φαινόμενα θα αρχίσουν σταδιακά να περιορίζονται, στο ανατολικό Αιγαίο και τη Θράκη
Βροχή στη Θεσσαλονίκη