Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Εκατοντάδες συμμετοχές στα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness της COSMOTE

Εκατοντάδες συμμετοχές στα δωρεάν σεμινάρια #GrowYourBusiness της COSMOTE

Με τον ανταγωνισμό να εντείνεται διαρκώς, οι επιχειρήσεις ψάχνουν το στοιχείο εκείνο που θα τις διαφοροποιήσει και θα τις κάνει να ξεχωρίσουν στην αγορά και τη συνείδηση του κόσμου, ενισχύοντας ουσιαστικά την αποδοτικότητά τους.

Η σύνδεση με τις νέες ψηφιακές τεχνολογίες έχει αποδειχθεί ότι μπορεί να “εκτοξεύσει” μικρομεσαίες επιχειρήσεις, προσφέροντάς τους νέες ευκαιρίες ανάπτυξης ακόμα και σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν καλά όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των επιχειρήσεων.

Έτσι μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός πως το #GrowYourBusiness – Digital Training, που διοργάνωσε η COSMOTE σε συνεργασία με την OTEAcademy για να βοηθήσει έμπρακτα μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες να αναπτυχθούν στην ψηφιακή εποχή, γνώρισε τόσο μεγάλη ανταπόκριση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Οι εκατοντάδες συμμετοχές από κλάδους του εμπορίου, της εστίασης και της λιανικής, των κατασκευών και της υγείας επιβεβαιώνουν πως το εγχείρημα στέφθηκε από επιτυχία, με πολλά στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου να εκμεταλλεύονται και τη δυνατότητα παρακολούθησης των δωρεάν σεμιναρίων μέσω live streaming.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που αναζητούν τρόπους σύνδεσης με την καινοτομία για να ενισχύσουν την εξωστρέφεια και την αποδοτικότητά τους, αγκάλιασαν τη δράση #GrowYourBusiness – Digital Training που παρείχαν στους επιχειρηματίες τη δυνατότητα να αποκτήσουν πρόσβαση στη γνώση και τις ευκαιρίες που παρέχει η ψηφιακή εποχή.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε