Ελλάδα

Έκλεισε και πάλι η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ύψος του Καλαμακίου στο ρεύμα προς Πειραιά

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Έκλεισε ξανά το πρωί της Πέμπτης (26.12.24) η λεωφόρος Ποσειδώνος στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά στο ύψους του Καλαμακίου λόγω της βροχής που πέφτει σε ολόκληρη την Αττική, η οποία πλήττεται από την κακοκαιρία «Elena».

Λίγο μετά μεσάνυχτα της Τετάρτης, εξαιτίας της κακοκαιρίας διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από το ύψος της λεωφόρου Αλίμου μέχρι τη λεωφόρο Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Λίγο μετά τις 07:00 το πρωί της Πέμπτης, δόθηκε στην κυκλοφορία η αριστερή λωρίδα ενώ περίπου στις 09:00 η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε πλήρως.

Για να διακοπεί εκ νέου στο ρεύμα προς Πειραιά περίπου δύο ώρες αργότερα. Από τις 11:20 η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται και πάλι κανονικά.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
H Νατάσα Παζαΐτη στο Race for the Cure μαζί με τα δίδυμα παιδιά της, Αλίκη και Αλέξανδρο
Η συμμετοχή της ομάδας της στο Race for the Cure έχει ως στόχο να ενώσει γυναίκες που νοσούν, γυναίκες που έχουν νικήσει τη νόσο του καρκίνου του μαστού, αλλά και όλους όσοι στηρίζουν τη σημασία της πρόληψης
Αλέξανδρος Καραμανλής-Νατάσα Παζαΐτη-Αλίκη Καραμανλή
Social media: Αντίστροφη μέτρηση για το μπλόκο στους ανήλικους κάτω των 15 ετών – Η επαλήθευση της ηλικίας και ο ρόλος των γονιών
«Τα παιδιά μας, στην ουσία, εμάς βλέπουν και κάνουν αυτά τα οποία κάνουμε. Άρα θα πρέπει πρώτα, νομίζω, εμείς να κοιταχτούμε στον καθρέφτη και μετά να πάμε στα παιδιά μας να πούμε οτιδήποτε»
REUTERS