Ελλάδα

Έκλεισε ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο»

Με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας έκλεισε στις 11:30 ο σταθμός του Μετρό “Πανεπιστήμιο”. Επίσης, στις 16:30 θα κλείσει και ο σταθμός του Μετρό ” Σύνταγμα”.

Οι συρμοί του Μετρό διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Αιτία είναι οι πολλές πορείες που έχουν προγραμματιστεί για σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, λόγω της Ημέρας της Γυναίκας αλλά και από υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Στιγμιότυπο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 με καθηλωμένα τα αεροπλάνα 44