Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα

Έκλεψαν ελαστικά, ζάντες και φρένα από Λαμποργκίνι στη Γλυφάδα και την άφησαν πάνω σε τούβλα

Έκλεψαν ελαστικά, ζάντες και φρένα από Λαμποργκίνι στη Γλυφάδα και την άφησαν πάνω σε τούβλα

Σήκωσαν μια Λαμποργκίνι -άξιας 300.000 ευρώ- της πήραν τα ελαστικά, τις ζάντες και τα φρένα και την άφησαν πάνω σε… τούβλα! Και όμως το απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Γλυφάδα αργά το βράδυ της Δευτέρας (31.1.2022) ξημερώματα Τρίτης.

Ο Adnan Yassine το θύμα της απίστευτης κλοπής είναι επενδυτής και ιδιοκτήτης του Arabica TV. Ο Λιβανέζος επιχειρηματίας εδώ και 3 μήνες μένει στην χώρα μας και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα προκειμένου να προχωρήσει σε επενδύσεις ακινήτων και περιγράφει στο newsit.gr την μεγάλη του έκπληξη όταν είδε τη Λαμποργκίνι του χωρίς ελαστικά.

«Το περιστατικό έγινε προχθές το βράδυ. Ξύπνησα, κατέβηκα κάτω για να φύγω για την δουλειά μου και βρήκα το αυτοκίνητό μου χωρίς ρόδες, λάστιχα, ζάντες και χωρίς το σύστημα των φρένων. Εγώ το είχα παρκάρει φυσιολογικά και το βρήκα πάνω σε τούβλα. Τα έβαλαν για να πάρουν τις ρόδες και τα ελαστικά. Όλα αυτά στο Lamborghini Ηuracan που είναι το μοντέλο, είναι συνολική ζημιά 40.000 ευρώ. Έχω ασφάλιση αλλά ισχύει μόνο στην χώρα μου. Εδώ στην Ελλάδα, μου καλύπτουν μόνο το 1/3 του ποσού και προσπαθώ να βρω εδώ άκρη».

Ο κος. Yassine δηλώνει στο newsit.gr ότι τον τελευταίο καιρό πολλοί φίλοι του έχουν πέσει θύματα ληστείας και διάρρηξης. «Πριν λίγους μήνες έκλεψαν το διαμέρισμα και ενός φίλου μου που είναι διάσημος Λιβανέζος τραγουδιστής. Έχω μείνει έκπληκτος γιατί η Γλυφάδα είναι ακριβό προάστιο και όλα αυτά γίνονται μέσα στον δρόμο, στις γειτονιές, χωρίς να υπάρχει ασφάλεια».

Ρεπορτάζ: Άννα Τριανταφυλλιά Τσούτσα

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις