Ελλάδα

Έκλεψαν το γκαζόν από παιδική χαρά στην Αργυρούπολη – Απίστευτη καταγγελία από τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο

«Απορώ ρε φίλε τι θα το κάνεις, θα βοσκήσεις τα πρόβατα και τα κατσίκια;» αναρωτιέται ο δήμαρχος
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Μπροστά σε μια απίστευτη κλοπή βρέθηκε ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σύμφωνα με βίντεο που ανέβασε στα social media ο δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος άγνωστοι έκλεψαν κομμάτι του γκαζόν που είχε τοποθετηθεί πριν από λίγο καιρό σε παιδική χαρά.

«Στη θητεία μου έχω αντιμετωπίσει τα πάντα: κλοπές, καφρίλα. Υπάρχει αυτό το μικρό κομμάτι της κοινωνίας που είναι άρρωστο και λειτουργεί εις βάρος της υπόλοιπης. Το ότι θα μας κλέβανε το νέο γκαζόν που μπήκε στην πλατεία του Ελαιώνα στο Ελληνικό, ειλικρινά με ξεπερνάει. Απορώ ρε φίλε τι θα το κάνεις, θα βοσκήσεις τα πρόβατα και τα κατσίκια;» αναρωτιέται ο δήμαρχος.

Στο βίντεο που ανέβασε μάλιστα και το σημείο που οι άγνωστοι έκλεψαν το γκαζόν από την πλατεία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πανελλήνιες 2026: Οι πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις των τεσσάρων πεδίων – Πτώση σε Ιατρική, Νομική, Οικονομικές και Πολυτεχνικές σχολές
Οι εκτιμήσεις έχουν αμιγώς ενδεικτικό χαρακτήρα και οφείλουν να αναθεωρηθούν μετά την ολοκλήρωση της βαθμολόγησης και τη δημοσιοποίηση των επίσημων στατιστικών του Υπουργείου Παιδείας
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
Κόντρα κυβέρνησης – φαρμακοβιομηχανίας: Το «πικρό» αστείο με το πανό, τα επικοινωνιακά τεχνάσματα και ο κίνδυνος για τους ασθενείς
Την ώρα που βρίσκονταν στο πάνελ ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, και ο πρόεδρος του ΣΦΕΕ σηκώθηκε ένα λευκό πανό με το μήνυμα «Στηρίξτε την Φαρμακευτική Καινοτομία»
Διαμαρτυρία στο 3rd SFEE Summit 2026