Δευτέρα, 29 Απρ.
22oC Αθήνα

Έκλεβαν υλικά από οικοδομές στην Αττική – Τα μετέφεραν με φορτηγά και νεκροφόρα

Έκλεβαν υλικά από οικοδομές στην Αττική – Τα μετέφεραν με φορτηγά και νεκροφόρα

Στα χέρια των Αρχών έπεσε συμμορία από τη Γλυφάδα που έκλεβε υλικά από νεοαναγειρόμενες οικοδομές σε διάφορες περιοχές στην Αττική και στη συνέχεια τα πουλούσε.

Συγκεκριμένα συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (17/01/2024) στη Γλυφάδα ένας 56χρονος για τις κλοπές υλικών από οικοδομές στην Αττική καθώς σύμφωνα με την ΕΛΑΣ τα μετέφερε με φορτηγό για να τα πουλήσει σε άλλα άτομα στη Γλυφάδα.

Ο 56χρονος εντοπίστηκε στη Γλυφάδα με τα υλικά από τις οικοδομές από άνδρες της Άμεσης Δράσης και οδηγήθηκε στο τμήμα για να διαπιστωθεί από που προέρχονται.

Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 56χρονος μαζί με άλλα άτομα είχαν συστήσει συμμορία και έκλεβαν υλικά από οικοδομές στην Αττική, τουλάχισυον από τον Μάιο του 2023.

Η συμμορία χτυπούσε βραδυνές ώρες σε νεοαναγειρόμενες οικοδομές, έκλεβαν τα υλικά και τα πούλαγαν άμεσα. Να σημειωθεί πως για τη μεταφορά τους χρησιμοποιούσαν φορτηγά οχήματα αλλά και μια νεκροφόρα!

Από την προανακριτική έρευνα, εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις κλοπών με την ίδια μεθοδολογία από οικοδομές σε Βούλα, Βάρη, Νέα Κηφισιά και Νίκαια, ενώ τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στο φορτηγό του 56χρονου αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και το φορτηγό κατασχέθηκε.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις