Ελλάδα

Εκλογές 2019: Αυτοί δικαιούνται δωρεάν ακτοπλοϊκά εισιτήρια!

Δωρεάν θα είναι οι μετακινήσεις των εκλογικών αντιπροσώπων από την ακτοπλοΐα για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές.

Δωρεάν θα είναι οι μετακινήσεις των εκλογικών αντιπροσώπων προς τα νησιά από τα πλοία των ακτοπλοϊκών εταιρειών για τις δημοτικές εκλογές και ευρωεκλογές.

Οι εκλογές και τα δωρεάν εισιτήρια

Σύμφωνα με το υπουργείο Ναυτιλίας, οι ακτοπλοϊκές εταιρείες έκαναν δεκτό σχετικό αίτημα και θα μεταφέρουν για πρώτη φορά δωρεάν τους δικαστικούς αντιπροσώπους στον τόπο άσκησης των καθηκόντων τους, στη διαδικασία των ευρωεκλογών και των εκλογών για την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

«Η ενέργειά τους αυτή», όπως δήλωσε ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Φώτης Κουβέλης, «αποτελεί εκδήλωση παραδοχής της σημαντικής παρουσίας των δικαστικών αντιπροσώπων στην κορυφαία δημοκρατική διαδικασία των εκλογών».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης βρέθηκαν στην ίδια γραμμή - «Εντάσσεται στην κανονική λειτουργία και δεν αποτελεί έκτακτο συμβάν»
«Η απόσταση μεταξύ των συρμών καθορίζεται και παρακολουθείται από το αυτόματο σύστημα και το Κέντρο Ελέγχου», υποστηρίζει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία λειτουργίας και συντήρησης του Μετρό, THEMA
Δύο συρμοί του Μετρό Θεσσαλονίκης στην ίδια γραμμή
Συνελήφθη 47χρονος που «ρήμαζε» καταστήματα στην Αττική από το 2011 – Είχε αποφυλακιστεί το 2024
Ο 47χρονος δράστης ήταν γνώριμος των Αρχών από το 2011 για δεκάδες ληστείες και κλοπές, ενώ αποφυλακίστηκε στις 31 Δεκεμβρίου του 2024 και μία εβδομάδα μετά έκανε το πρώτο του χτύπημα σε καφετέρια στο Πόρτο Ράφτη
Στιγμιότυπο