Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Εκλογές 2023: Ειδικές εκπτώσεις κάνουν τα ΕΛΤΑ σε υποψηφίους και κόμματα για τη διακίνηση εκλογικού υλικού

Εκλογές 2023: Ειδικές εκπτώσεις κάνουν τα ΕΛΤΑ σε υποψηφίους και κόμματα για τη διακίνηση εκλογικού υλικού

Τα ΕΛΤΑ αποφάσισαν ενόψει των εκλογών να κάνουν ειδικές εκπτώσεις για τη διακίνηση προωθητικού εκλογικού υλικού, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες επικοινωνίας πολιτικών κομμάτων και υποψήφιων.

Όπως ανακοίνωσαν τα ΕΛΤΑ για την ταχυδρομική διακίνηση του εκλογικού τους υλικού οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τις συγκεκριμένες εκπτώσεις:

  • Εκλογική έκπτωση 40% για τις υπηρεσίες Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εσωτερικού
  • Εκλογική έκπτωση 25% για τις υπηρεσίες Διαφημιστικού Ταχυδρομείου: Ad Post και Unaddressed Mail
  • Εκλογική έκπτωση 20% για τις υπηρεσίες Α’ & Β’ Προτεραιότητας Εξωτερικού

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση, προτείνεται η έγκαιρη κατάθεση της εκλογικής αλληλογραφίας και η τήρηση συγκεκριμένων κανόνων και οδηγιών που διασφαλίζουν την ταχύτητα και την ποιότητα της διανομής του.

Επισημαίνεται ότι, την περίοδο αυτή, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία έχουν προσαρμόσει τον επιχειρησιακό τους σχεδιασμό, προκειμένου να προσφέρουν προσιτές, αξιόπιστες και ποιοτικές υπηρεσίες, διασφαλίζοντας παράλληλα την κατά προτεραιότητα διακίνηση του εκλογικού υλικού.

Παράλληλα, όλο το προσωπικό των ταχυδρομικών καταστημάτων και το δίκτυο πωλήσεων των ΕΛΤΑ βρίσκονται στη διάθεση των υποψηφίων για την πληρέστερη ενημέρωσή τους και την υποστήριξή τους σε κάθε στάδιο της διαδικασίας.

Περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στην ειδική ενότητα «Εκλογική Αλληλογραφία» που έχει δημιουργηθεί στο elta.gr.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις