Ελλάδα

Η ΕΚΟ μοιράζει παιχνίδια, χαρά και χαμόγελα!

Στα παιδιά εστιάζει αυτή τη φορά η ΕΚΟ, θυγατρική του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι Έλληνες καταναλωτές με την υλοποίηση διαδοχικών δράσεων για την κοινωνία και τους πολίτες.
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 2017, η ΕΚΟ προχώρησε σε μια κίνηση αγάπης προς τους μαθητές, μοιράζοντας σε σχολεία όλης της χώρας ορισμένα από τα πλέον δημοφιλή επιτραπέζια παιχνίδια, όπως Scramble, Uno, Pictionary κ.α.

GAMES
Από την τελευταία διανομή στο 15ο δημοτικό σχολείο Αμαρουσίου

Από τις αρχές του έτους, περισσότερα από 100.000 παιχνίδια έχουν διανεμηθεί σε συνολικά 216 δημοτικά σχολεία της Αττικής, της Μακεδονίας, της Ηπείρου, του Αιγαίου και όλης της Επικράτειας.

Υπόσχεσή μας είναι, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά μας τη χαρά που τους αξίζει!

Καλές Γιορτές από την ΕΚΟ…

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Φωτιά στο Μάτι: Αυτός είναι ο ομαδικός τάφος στη Νέα Μάκρη – «Υπάρχουν αταυτοποίητα ανθρώπινα υπολείμματα»
Ο Σύλλογος Συγγενών Θανόντων και Εγκαυματιών ζητεί ποινική διερεύνηση για πιθανές λανθασμένες ταφές και τη διαχείριση των σορών μετά την τραγωδία της 23ης Ιουλίου 2018
Ομαδικός τάφος για φωτιά στο Μάτι
Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτώς Παπαδομιχελάκη για τα 14 χρόνια από την επίθεση στην Πάρο - «Δεν συμβιβάζομαι σε αυτό που σου επέβαλλε ένα τέρας»
Ήταν 22 Ιουλίου 2012 όταν η 15χρονη τότε Μυρτώ έπεσε θύμα βιασμού από έναν Πακιστανό, ο οποίος προσπάθησε να την σκοτώσει χτυπώντας το κεφάλι της στα βράχια, καθηλώνοντάς την για πάντα σε αμαξίδιο
Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη 6