Ελλάδα

Έκρηξη σε σκάφος στη μαρίνα Αλίμου

Σύμφωνα με το Λιμενικό, ενημερώθηκε το απόγευμα της Κυριακής από προσωπικό της μαρίνας Αλίμου για έκρηξη στο σκάφος «ΜΑΡΤΙΝΕΖ» το οποίο βρισκόταν δεμένο στην προβλήτα 7.

Αμέσως πήγαν στο σημείο στελέχη του λιμενικού και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όπου διαπίστωσαν ότι έγινε έκρηξη στο μηχανοστάσιο του σκάφους, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Αποτέλεσμα της έκρηξης ήταν ο τραυματισμός 31 ετών αλλοδαπού, ο οποίος βρισκόταν στο σκάφος την ώρα της έκρηξης και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο “ΚΑΤ” για προληπτικές εξετάσεις.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το «ΜΑΡΤΙΝΕΖ» ανελκύστηκε και μεταφέρθηκε στον χερσαίο χώρο της μαρίνας, όπου του απαγορεύτηκε ο απόπλους του μέχρι προσκόμισης πιστοποιητικού αξιοπλοΐας.

Από το Α΄ Λιμενικό Τμήμα Φλοίσβου του Λιμεναρχείου Σαρωνικού που κάνει την προανάκριση, συνελήφθη ο νόμιμος εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας .

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Χειροπέδες σε 45χρονη οικιακή βοηθό που έκλεβε κοσμήματα και χρήματα από σπίτια που εργαζόταν
Η 45χρονη έψαχνε άτομα ΑΜΕΑ ή υπερήλικες που έψαχναν οικιακή βοηθό και στην συνέχεια επικοινωνούσε μαζί τους με ψεύτικα στοιχεία και με τηλεφωνικές συνδέσεις καταχωρημένες σε στοιχεία ανύπαρκτων αλλοδαπών
Κλοπές
Οι αγρότες ετοιμάζονται για «ρεβεγιόν» στα μπλόκα: Κλιμακώνονται οι κινητοποιήσεις, σκληραίνει η στάση τους μετά τις γιορτές
Παρόλο που οι αγρότες είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν χρόνο στα μπλόκα, θα διευκολύνουν την διέλευση των οχημάτων στα εθνικά δίκτυα για 3 μέρες, όμως αναμένεται να σκληρύνουν τη στάση τους μετά τις γιορτές
Στο κέντρο της Λάρισας τα τρακτέρ απο το μπλόκο της Νίκαιας
147
Σοκάρει ο 5ος ορειβάτης που ακύρωσε την ανάβαση στα Βαρδούσια όρη: «Γλίτωσα αλλά πάει η μία ζωή που είχα»
«Ότι τι μου επιφυλάσσει η μοίρα παιχνίδια; Όχι δεν είναι μια δεύτερη ευκαιρία γιατί ήδη μου την πήρε την μία ευκαιρία παίρνοντας τους φίλους μου» λέει ο πέμπτος ορειβάτης
Τα θύματα στα Βαρδούσια όρη