Ελλάδα

Έκρηξη στα Καλύβια: Εικόνες καταστροφής από το σπίτι – Σοβαρή η κατάσταση του πατέρα

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στα Καλύβια από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι της περιοχής.

Από την έκρηξη, που προκλήθηκε κατά το γέμισμα δεξαμενής με αέριο, τραυματίστηκαν 7 άνθρωποι, ο ένας σοβαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ανάμεσά τους είναι 3 παιδιά ηλικίας 15, 13 και 11 χρονών. Ο παππούς των παιδιών ήταν αυτός που έκλεισε την τροφοδοσία του αερίου. 

Τα δύο από αυτά μεταφέρθηκαν στο Γεννηματάς και το άλλο μαζί με την μητέρα του στον Ερυθρό Σταυρό.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι, όταν έγινε η έκρηξη, τα παιδιά άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητα με αίματα και να φωνάζουν “μπαμπά”. Η έκρηξη ακούστηκε μέχρι πολύ μακρυά, και ήταν σαν να έπεσε ρουκέτα.

Ο πατέρας, που είναι σε σοβαρή κατάσταση μεταφέρθηκε στο Γεννηματάς και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί πλαστική, λόγω των σοβαρών εγκαυμάτων. Εκεί μεταφέρθηκαν και 2 ακόμα άτομα.

«Τεράστια έκρηξη»

Εδώ δίπλα μένω! Άκουσα ένα δυνατό μπαμ, ήταν σαν τεράστια έκρηξη! Τραντάχτηκαν όλα και τρέξαμε έξω από το σπίτι! Μακάρι να είναι καλά οι άνθρωποι» δήλωσε γειτόνισσα στο newsit.gr.

Δείτε εικόνες από το σημείο

kalivia

kalivia

kalivia kalivia kalivia

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Atlantic Council και Όμιλος Antenna συνεργάζονται για τη σύσφιξη των σχέσεων Ευρώπης και Μέσης Ανατολής
Το AEGGIS θα συμπληρώσει και θα ενισχύσει τη διαδικασία των υφιστάμενων Συνόδων της Ευρώπης και του Συμβουλίου Συνεργασίας του Κόλπου, συμπεριλαμβανομένης της προσεχούς Συνόδου του 2026 στο Ριάντ
Atlantic Council και Όμιλος Antenna
Τουρίστρια τραυματίστηκε στο φαράγγι της Ίμπρου στην Κρήτη - Άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής για τη διάσωση της 60χρονης
Λόγω του τραυματισμού η 60χρονη δεν μπορούσε να περπατήσει, με αποτέλεσμα οι πυροσβέστες να την μεταφέρουν με φορείο μέχρι την έξοδο του φαραγγιού στο χωριό Κομιτάδες
Φαράγγι 1