Ελλάδα

Έκρηξη στη ντισκοτέκ Jacky.O.: «Η βόμβα έσκασε 3 λεπτά αφότου την άφησε ένας άντρας μέσα σε χαρτοσακούλα» λέει ο ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου

«Δεν είχαμε διαφορές με κανέναν, δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο. Το μαγαζί Παρασκευή και Σάββατο θα ανοίξει κανονικά»

Η βόμβα εξερράγη τρία λεπτά αφότου ένας μαυροφορεμένος άνδρας πέταξε τη χαρτοσακούλα, μέσα στην οποία είχε τοποθετήσει τον εκρηκτικό μηχανισμό, στην είσοδο της ντισκοτέκ Jacky.O. στα Ιλίσια, το βράδυ της Τρίτης (7.10.25).

Από την έκρηξη στη ντισκοτέκ στα Ιλίσια προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο στην επιχείρηση όσο σε αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα στην περιοχή αλλά αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς το νυχτερινό κέντρο ήταν κλειστό.

«Περίπου στις 10 η ώρα, ένας άνδρας άφησε μία χαρτοσακούλα που μέσα ήταν η βόμβα. Από την στιγμή που την άφησε μετά από τρία λεπτά έσκασε», λέει στο newsit.gr ο ιδιοκτήτης της ντισκοτέκ Jacky.O.

«Δεν πάθαμε και μεγάλες ζημιές το μαγαζί το έχω αγοράσει γιατί το ‘χω ανακαινίσει πριν από δύο μήνες», επισημαίνει.

Όπως λέει, «δεν είναι κανένα έξαλλο μαγαζί είναι μία disco που έρχονται μεγάλες ηλικίες να χορέψουμε και να διασκεδάσουμε ούτε διάφορες είχαμε με κανέναν».

«Δεν έχω καταλάβει ακόμα τον λόγο. Το μαγαζί Παρασκευή και Σάββατο θα ανοίξει κανονικά», καταλήγει.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Θα υπάρξουν προβλήματα το καλοκαίρι» λένε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας μετά το πόρισμα για το μπλακ άουτ στο FIR Αθηνών
«Το πόρισμα καταδεικνύει ξεκάθαρα διοικητικό αλαλούμ, πολύωρη καθυστέρηση στη διάγνωση της αιτίας και ανυπαρξία συνεργασίας μεταξύ των διαφόρων στελεχών της ΥΠΑ»
Στιγμιότυπο από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» στις 4 Ιανουαρίου όταν έκλεισε το FIR Αθηνών, λόγω τεχνικού προβλήματος
Μητέρα της αδικοχαμένης Κλαούντια: «Δεν θα ψηφίσω το κόμμα της Καρυστιανού, πρέπει να δώσουμε αγώνα για δικαίωση»
«Θα την χτυπήσουν από παντού, η Μαρία πρέπει να είναι μαζί με εμάς, στον σκληρό αγώνα στα δικαστήρια» λέει η Άλμα Λάτα, μητέρα της 20χρονης Κλαούντια που σκοτώθηκε στα Τέμπη
Η Άλμα Λάτα
FIR Αθηνών: «Ψηφιακός θόρυβος» προκάλεσε το black out στον ελληνικό εναέριο χώρο – Το πόρισμα της Ειδικής Επιτροπής
Σε παρωχημένη τεχνολογία που είναι εκτός υποστήριξης από τον κατασκευαστή στηρίζονται κρίσιμες τηλεπικοινωνιακές υποδομές, δεν προέκυψαν ενδείξεις κυβερνοεπίθεσης ή εξωγενούς κακόβουλης παρεμβολής.
Στιγμιότυπο από το «Ελευθέριος Βενιζέλος», την Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2026 με καθηλωμένα τα αεροπλάνα 40