Ελλάδα

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο beach bar του συζύγου της Φανής Χαλκιά

Εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη σε beach bar – εστιατόριο στη Στούπα Μεσσηνίας το οποίο ανήκει στον σύζυγο της Ελληνίδας ολυμπιονίκης του στίβου, Φανής Χαλκιά.

Στις 04:10 σήμερα, Παρασκευή (05/7/2024) τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος του συζύγου της διακεκριμένης Ελληνίδας αθλήτριας Φανής Χαλκιά.

Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρής έκτασης υλικές ζημιές στην είσοδο και στην κεραμοσκεπή, ενώ δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός καθώς εκείνη τη στιγμή το κατάστημα ήταν κλειστό.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερωθήκαν από εκπρόσωπο της επιχείρησης γύρω στις πέντε σήμερα το πρωί και αμέσως στο beach bar – εστιατόριο έσπευσαν άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και πυροτεχνουργοί.

Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος αγνώστων ατόμων, ενώ προανάκριση διενεργείται από την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.     

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Έρχεται κακοκαιρία, δεν χρειάζεται πανικός» - Η πρόγνωση Καλλιάνου για τις 72 ώρες με ισχυρές βροχές και καταιγίδες
Από το πρωί της Πέμπτης έως και το Σάββατο, η χώρα μας θα επηρεαστεί από ένα οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό, το οποίο θα προκαλέσει ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε μεγάλο τμήμα της Ελλάδας
Καιρός
Ο Σταύρος Ξαρχάκος στηρίζει τον Γιώργο Χατζιδάκι: Αγνόησαν προκλητικά την βούληση του γιου του Μάνου, είναι θέμα ηθικής
«Όλα τα υπόλοιπα όπως αν είναι κατάλληλοι οι ερμηνευτές, αν είναι οι χώροι ωραίοι και μεγαλειώδεις ή όχι, αν ζούσε ο Μάνος Χατζιδάκις τι θα έκανε, δεν έχουν καμία θέση στο θέμα, είναι απλώς κουτσομπολιό»
Σταύρος Ξαρχάκος