Ελλάδα

Εξαδάκτυλος: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό

Ανθρώπινος και ειλικρινής, ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, δεν έκρυψε ότι όταν την περασμένη Κυριακή (24.01.2021) έμαθε ότι έχει κολλήσει κορονοϊό, φοβήθηκε. Θετική έχει βρεθεί και η σύζυγός του, ενώ τα παιδιά τους είναι αρνητικά.

«Είμαστε 2-2, ισοπαλία» τόνισε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος μιλώντας το πρωί της Τρίτης στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου επανέλαβε ότι δεν γνωρίζει πως κόλληση κορονοϊό.

Δεν έκρυψε πως όταν το έμαθε, φοβήθηκε. «Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ», είπε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, εξηγώντας ότι… έχει και μια ηλικία, βάρος αλλά και υπέρταση. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι μεγάλη η αναστάτωση να διακόπτει κανείς όλες τις δραστηριότητές του για 15 ημέρες.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά στη Λαμία - Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν μετωπικά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της οδηγού του ενός οχήματος και των δύο επιβατών του άλλου, στο σημείο έσπευσε διασωστικό πλήρωμα της πυροσβεστικής και δύο ασθενοφόρα
Λαμία
Γυναίκα καταγγέλλει γιατρό για λάθη κατά τη διάρκεια επέμβασης: «Το 2022 έπαθα περιτονίτιδα, θα πέθαινα»
Η 45χρονη με την γιατρό βρίσκονται στα δικαστήρια - Η ασθενής καταγγέλλει ότι πλέον ζει ρομποτικά, χωρίς στομάχι και πώς «η γιατρός πρέπει να περίμενε να τελειώσω κιόλας»
Young female surgeon performing surgery on dog.