Ελλάδα

Εξαφάνιση 11χρονου από το Γουδί – Ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Συναγερμός στην αστυνομία για την εξαφάνιση ενός 11χρονου από το Γουδί. Πρόκειται για τον Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.), 11 ετών, βουλγαρικής καταγωγής, όπως έκανε γνωστό το Χαμόγελο του Παιδιού.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από το Χαμόγελο του Παιδιού, την Κυριακή (05.06.2022), πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Γουδί, ο Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.), 11 ετών, βουλγαρικής καταγωγής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού AMBER ALERT HELLAS κατόπιν εισαγγελικής απόφασης.

«Ο Αντόνοβ (επ.) Ίλκο Μάρεβ (ον.) έχει σκουρόχρωμη επιδερμίδα, μαύρα μαλλιά και μάτια, ύψος 1.30 και κανονικό βάρος. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε γκρι μακρυμάνικη μπλούζα, κόκκινη βερμούδα και κόκκινα αθλητικά παπούτσια. Έχει καφέ σακίδιο πλάτης. Ομιλεί μόνο τη βουλγαρική και την ρομανί γλώσσα», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βίντεο με νεαρούς που κλέβουν αγροτικό στο Γαλάτσι: Προσπαθούσαν επί μισή ώρα, έφεραν νέα μπαταρία και εξαφανίστηκαν με το όχημα
Ο ιδιοκτήτης δεν είχε προλάβει ακόμη να βγάλει πινακίδες κυκλοφορίας, ενώ λόγω φόβου κλοπής είχε αφήσει το όχημα χωρίς βενζίνη και μπαταρία
Αγροτικό
8
«Έχασα τις αισθήσεις μου, όταν συνήλθα, πανικοβλήθηκα» λέει ο οδηγός της μηχανής που τραυματίστηκε από σκαλωσιά στον Πειραιά
Ο διανομέας βρέθηκε εγκλωβισμένος κάτω από τη μεταλλική κατασκευή, χωρίς να μπορεί να καταλάβει τι είχε συμβεί και σε ποια κατάσταση βρισκόταν
Η σκαλωσιά στον Πειραιά