Ελλάδα

Εξαφάνιση 13χρονης από την Θεσσαλονίκη – Έκκληση του Χαμόγελου του Παιδιού για την Στέλλα – Νίκη

Ακόμη μια εξαφάνιση ανηλίκου ερευνούν οι Αρχές, αυτή τη φορά στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, εξαφανίστηκε η μόλις 13 ετών Στέλλα – Νίκη, με την αστυνομία να πραγματοποιεί έρευνες για να βρεθεί το κοριτσάκι.

«Στις 19/07/2021 βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από τη Θεσσαλονίκη, η Στέλλα-Νίκη Θ. 13 ετών. Κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της σήμερα, 22/07/2021, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» προέβη άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης», αναφέρει συγκεκριμένα το «Χαμόγελο».

Και συνεχίζει: «Η Στέλλα-Νίκη Θ. έχει ύψος 1,60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα ασπρόμαυρο σορτς παντελόνι, μια ροζ μπλούζα και ένα ζευγάρι μαύρες παντόφλες.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Διευθύντρια σχολείου της Πάτρας κατηγορείται για «ψυχολογικό εκβιασμό στους μαθητές» – Καταγγελίες ότι τους βάζει να γονατίζουν για να ζητήσουν συγγνώμη
Για την υπόθεση έχει δημιουργηθεί φάκελος και έχει σταλεί στο υπουργείο Παιδείας, με γονείς και μαθητές να περιμένουν τα αποτελέσματα
ÈáíÜóéìïò ôñáõìáôéóìüò 11÷ñïíïõ ìáèçôÞ óôï ðñïáýëéï ôïõ 6ïõ Äçìïôéêüõ Ó÷ïëåßïõ Á÷áñíþí áðü áäÝóðïôç óöáßñá êáôá ôçí äéÜñêåéá ó÷ïëéêÞò ãéïñôÞò.
(EUROKINISSI
«Θες με δύο χέρια, θες με ένα, εγώ θα ξαναπαίξω κλαρίνο», λέει ο Άρης Μουγκοπέτρος - «Περίμενα μια συγγνώμη»
«Με το που κατεβαίνω κάτω, η πρώτη μου κουβέντα που του λέω, είναι ‘γιατί δεν μου είπες τι ήταν αυτό ρε’. Και αυτός έλεγε συνέχεια ‘τον σκότωσα, τον σκότωσα’»
Ο Άρης Μουγκοπέτρος 2