Δευτέρα, 15 Απρ.
24oC Αθήνα

Εξαφάνιση 14χρονης από το Μοσχάτο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαφάνιση 14χρονης από το Μοσχάτο – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε στις αρχές για την εξαφάνιση της Κλεοπάτρας Μ., 14 ετών, από το Μοσχάτο. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την ανήλικη.

Για την εξαφάνιση της ανήλικης, το «Χαμόγελο του Παιδιού» σημειώνει ότι «στις 20/02/24 μεσημβρινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Μοσχάτου, η Κλεοπάτρα Μ., 14 ετών, η οποία διαμένει σε Σπίτι Φιλοξενίας του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν της ζωή της σε κίνδυνο. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην εξαφάνιση της, εμπλέκεται τρίτο άτομο.

Η Κλεοπάτρα Μ. έχει ξανθά μαλλιά και μπλε μάτια, έχει ύψος 1,57 μ. και είναι αδύνατη. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκό μπλουζάκι, τζιν παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια, έχει μαζί της μια κόκκινη σχολική τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις