Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Εξαφάνιση 14χρονης στη Νίκαια: «Ο δράστης την απήγαγε ξανά πριν 20 μέρες» λέει η μητέρα της

Εξαφάνιση 14χρονης στη Νίκαια: «Ο δράστης την απήγαγε ξανά πριν 20 μέρες» λέει η μητέρα της

“Θέλω να μάθω πού είναι η κόρη μου και αν είναι καλά”, ξεσπά στο newsit.gr η μητέρα της 14χρονης Μαρκέλλας που απήχθη από την Νίκαια το βράδυ της Παρασκευής (07.10.2022).

Όπως λέει η μητέρα της στο newsit.gr έχει ξαναγίνει αρπαγή του 14χρονου κοριτσιού από το ίδιο άτομο πριν μερικές ημέρες και φοβάται για την κόρη της, μήπως πάθει κάτι κακό.

Όπως λέει η ίδια, όλα έγιναν “προχθές στις 9 το βράδυ. Η Μαρκέλλα πήγε να πάρει ψωμί με την μεγάλη της αδερφή, λίγο πιο κάτω από το σπίτι μας. Εκεί ήταν 5-6 άτομα με ένα μαύρο αυτοκίνητο και ένα γκρι, άρπαξαν την κόρη μου με το ζόρι και έφυγαν”.
Τον δράστη τον γνωρίζει η μητέρα του κοριτσιού. Όπως αναφέρει “έμενε για κάποιους μήνες εδώ στην περιοχή μας, με την γυναίκα του και με τα τέσσερα παιδιά του, είναι περίπου 32 χρονών. Η κόρη μου δεν είχε επαφές μαζί του. Πριν από περίπου 20 μέρες, την είχε απαγάγει ξανά από το σχολείο, στις 8 το πρωί. Τότε είχε χτυπήσει την μεγάλη μου κόρη και είχε πάρει την Μαρκέλλα χωρίς τη θέλησή της. Πήγα να κάνω μήνυση, βρήκα τον αδερφό του και την άφησε την κόρη μου σε μια πλατεία”.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε το Σάββατο (8/10) και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, μετά από αίτημα της οικογένειάς της.

Η Μαρκέλλα Τ., έχει μέτριο ανάστημα, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις