Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξαφάνιση 16χρονης: Για απαγωγή μέσα από το ψυχιατρείο μιλά η μητέρα της

Εξαφάνιση 16χρονης: Για απαγωγή μέσα από το ψυχιατρείο μιλά η μητέρα της

Συναγερμός έχει σημάνει στις αστυνομικές αρχές για την εξαφάνιση της 16χρονης Γεωργίας, που εξαφανίστηκε από το ψυχιατρικό νοσοκομείο στο Δαφνί. Η μητέρα αποκάλυψε πως το παιδί μεταφέρθηκε στο Δαφνί από την Πάτρα μόλις προχθές, ενώ όπως καταγγέλλει έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Σύμφωνα με το tempo24.news που επικαλείται καταγγελία της μητέρας της, η 16χρονη είχε φύγει από το σπίτι τους στην Πάτρα αρκετές φορές ακολουθώντας έναν νεαρό Ρομά, ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Ωστόσο, τώρα κάνει λόγο για απαγωγή. 

Μάλιστα, η μητέρα είχε καταθέσει μήνυση για να επιστρέψει το ανήλικο παιδί στο σπίτι τους. Πρόσφατα η 16χρονη, αναφέρει το δημοσίευμα, βγήκε μια βόλτα και εξαφανίστηκε. Όταν εντοπίστηκε και πάλι ήταν χτυπημένη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Τελικά μετά και την παρέμβαση της Αστυνομίας αποφασίστηκε η κοπέλα να μεταφερθεί στο Δαφνί, στο ψυχιατρικό νοσοκομείο, για παρακολούθηση.

Η μητέρα καταγγέλλει πως άγνωστοι έκοψαν τα κάγκελα που υπήρχαν στο δωμάτιο της κοπέλας και την απήγαγαν.

Ωστόσο η απουσία της έγινε γνωστή αρκετά ώρες μετά.

Η Γεωργία έχει ύψος 1.65 μ., ζυγίζει 59 κιλά, έχει καστανά σκούρα μαλλιά και καστανά μάτια, ενώ για την εξαφάνισή της έχει εκδοθεί amber alert. 

Δείτε εδώ στοιχεία για την εξαφάνιση της ανήλικης Γεωργίας

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις