Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Εξαφάνιση 7χρονης στο Παγκράτι: Νέα κατάθεση από τον πατέρα της

εξαφάνιση

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί η 7χρονη Βαλεντίν. Το κοριτσάκι έχει εξαφανιστεί πριν από τα Χριστούγεννα, από το Παγκράτι.

Σε θρίλερ χωρίς τέλος εξελίσσεται η εξαφάνιση της 7 ετών Βελεντίν. Το μικρό κορίτσι εξαφανίστηκε στις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι κι έκτοτε ο πατέρας της δεν γνωρίζει τίποτα για το που βρίσκεται.

Οι έρευνες συνεχίζονται, χωρίς αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης (11.02.2020), ο πατέρας της Βαλεντίν κλήθηκε στην Ασφάλεια Αθηνών για να δώσει νέα κατάθεση για την εξαφάνιση της κόρης του.

Η νέα του κλήση για κατάθεση έγινε γιατί στο μικροσκόπιο της Ασφάλειας Αθηνών μπήκε μια δήλωση που έκανε ο ίδιος την περασμένη Παρασκευή, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ της Αγγελικής Νικολούλη. Εκεί, ο πατέρας του 7χρονου κοριτσιού είπε πως κάποια στιγμή τον είχε πλησιάσει μια ΜΚΟ προκειμένου να τους δώσει το παιδί για υιοθεσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάθεση που γίνεται βάσει εξειδικευμένων ερωτήσεων που προκύπτουν από την έρευνα που έχει κάνει η αστυνομία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι αστυνομικοί διαπιστώνουν μικρά κενά σε σχέση με προηγούμενες καταθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι μιλώντας στην Αγγελική Νικολούλη, ο πατέρας της μικρής Βαλεντίν, είπε πως ΜΚΟ του είχαν ζητήσει δυο φορές ενώ βρισκόταν στη Λέσβο κι άλλη μια ενώ είχε πια έρθει στην Αθήνα, να υιοθετήσουν το παιδί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις