Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Εξαφάνιση: Αγωνία τέλος για τον 13χρονο Κινέζο!

Χαμόγελο του Παιδιού εξαφάνιση Καμίνια
Φωτογραφία από Facebook / Χαμόγελο του Παιδιού

Η εξαφάνιση ενός παιδιού μόλις 13 ετών από την Κίνα είχε προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές, με το Χαμόγελο του Παιδιού να απευθύνει έκκληση για βοήθεια.

Μια νέα εξαφάνιση ανηλίκου ανησύχησε για πολλές ώρες τις ελληνικές Αρχές. Πρόκειται για τον μόλις 13 ετών Γκανγκζενγκ Τζου, κινεζικής καταγωγής, ο οποίος εξαφανίστηκε από το σπίτι του.

Αγωνία τέλος για την εξαφάνιση!

Όπως ανέφερε σε σχετική ενημέρωση και το Χαμόγελο του Παιδιού, το παιδί εξαφανίστηκε από το σπίτι του στο Παλαιό Φάληρο στις 19/8/2019, και συγκεκριμένα στις 19:30 το απόγευμα.

Το Χαμόγελο ανέφερε πως έχει ύψος 1,65μ., κανονικό βάρος, μαύρα μάτια και μαύρα κοντά μαλλιά και πως μιλάει μόνο την κινεζική γλώσσα, που σημαίνει ότι πιθανόν δεν μπορεί να επικοινωνήσει και να ζητήσει βοήθεια.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 21/08/2019 για την εξαφάνιση του και προέβη στην ενεργοποίηση του Εθνικού Συντονιστικού Προγράμματος έγκαιρης και έγκυρης ειδοποίησης των πολιτών «Amber Alert Hellas» κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

Τελικά, με νέα ενημέρωσή του, το “Χαμόγελο” τονίζει πως το παιδί βρέθηκε χάρη στην παρατηρητικότητα ενός πολίτη!

Πιο συγκεκριμένα αναφέρει: “Το «Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά-116000» από πολίτη, ο οποίος ενημέρωσε πως ο ανήλικος βρισκόταν έξω από κατάστημα αλυσίδας ηλεκτρικών ειδών στην περιοχή της Καλλιθέας και με την άμεση κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, ο ανήλικος εντοπίσθηκε. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Γκανγκζένγκ Τζου και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής στήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί”.

Δείτε την ενημέρωση στο Facebook

Φωτογραφίες αρχείου: Intime.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις