Ελλάδα

Εξαφάνιση Αλέξη Τσικόπουλου: Ξεκινούν ξανά από το «σημείο μηδέν» στα Χανιά οι έρευνες για τον εντοπισμό του

Οι εθελοντές του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού τον ψάχνουν σε όλα τα πιθανά μέρη που μπορεί να βρίσκεται ο ειδικευόμενος γιατρός
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Με εκπαιδευμένα σκυλιά αλλά και κάθε μέσο, ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό του 33χρονου γιατρού, τα μέλη του ΟΦΚΑΦ. Οι εθελοντές έφτασαν στο Φρε Χανίων, στο σημείο όπου βρέθηκε το αυτοκίνητό του, μήπως και μπορέσουν να ανακαλύψουν κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό του. Υπενθυμίζεται πως η εξαφάνιση του γιατρού δηλώθηκε από 39 ημέρες.

Συνολικά 16 εθελοντές του Ομίλου Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού (ΟΦΚΑΘ) έφτασαν στα Χανιά την Τετάρτη (14.01.2026) από τη Θεσσαλονίκη, ώστε να συμβάλλουν στις έρευνες για τον εντοπισμό του Αλέξη Τσικόπουλου, του γιατρού του Βενιζέλειου νοσοκομείου. Από την ημέρα της εξαφάνισής του, η οικογένειά του δεν έχει σταματήσει να τον αναζητά, ελπίζοντας πως θα βρεθεί ζωντανός.

Αστυνομικοί

Οι εθελοντές τον ψάχνουν σε όλα τα πιθανά μέρη που μπορεί να βρίσκεται ο ειδικευόμενος γιατρός και δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε εγκαταλελειμμένα σπίτια, πηγάδια ακόμη και πισίνες. Στις έρευνες συμμετέχουν και μέλη του Κυνηγετικού Συλλόγου Κρήτης και Δωδεκανήσων, η πυροσβεστική και η αστυνομία.

Το αυτοκίνητο του γιατρού βρέθηκε στο Φρε Χανίων και συνεπώς οι έρευνες στράφηκαν στα χωριά της περιοχής. Όλα δείχνουν πως ο 33χρονος βγήκε από το όχημα και συνέχισε με τα πόδια.

Αστυνομικοί

Αστυνομικοί

Λίγες ώρες πριν χαθεί, ακούστηκε για τελευταία φορά η φωνή του. Τηλεφώνησε στον πατέρα του στη Θεσσαλονίκη και του είπε πως δεν ένιωθε καλά. Του ζήτησε να ταξιδέψει άμεσα στην Κρήτη για να συναντηθούν. Ο πατέρας ξεκίνησε χωρίς καθυστέρηση αλλά όταν έφτασε στο Ηράκλειο, ο γιος του είχε ήδη εξαφανιστεί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Δίκη για τα Τέμπη: Κατέθεσαν σύζυγος και κόρη του μηχανοδηγού – «Μέσα σε ένα βράδυ όλα χάθηκαν»
Η Αγνή Μπαλή, σύζυγος του αδικοχαμένου μηχανοδηγού Γιώργου Κουτσούμπα, ήταν η πρώτη μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη για τα Τέμπη και ακολούθησε η 31χρονη κόρη του, Αθανασία Κουτσούμπα
Η δίκη για τα Τέμπη
Εντοπίστηκε το διαβατήριο της Γιου Τινγκ 4 μήνες μετά την εξαφάνισή της από τη Λούτσα - Τα στοιχεία που εξετάζει η ΕΛΑΣ
Το διαβατήριο της Γιου Τινγκ βρέθηκε στο Γαλάτσι κομματιασμένο σε λωρίδες και φθαρμένο από τον ήλιο, πράγμα που αποδεικνύει ότι βρισκόταν κάπου πεταμένο για αρκετές μέρες ή και βδομάδες
Η Γιου Τινγκ