Ελλάδα

Εξαφάνιση ανηλίκου στον Πειραιά: Ανησυχία για την 14χρονη Σαλή

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ακόμα μια εξαφάνιση ανηλίκου έχει προκαλέσει συναγερμό στις Αρχές.

Πιο συγκεκριμένα, την Κυριακή 14 Νοεμβρίου, στις 17:30, εξαφανίστηκε από τον Πειραιά, η Σαλή Σ. 14 ετών. Η Σαλή Σ. έχει ύψος 1,56 μ., είναι αδύνατη, έχει κόκκινα μαλλιά και καστανά μάτια.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» όπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του ενημερώθηκε σήμερα, 17/11/2021, για την εξαφάνιση της ανήλικης και προέβη, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν Εισαγγελικής εντολής.

Η Σαλή Σ. φορούσε τζιν παντελόνι, κόκκινη μπλούζα, γκρι-μπεζ μπουφάν και μαύρα μποτάκια. Πιθανόν φοράει γυαλιά μυωπίας. Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Δείτε την ανάρτηση του Χαμόγελου του Παιδιού για την εξαφάνιση

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
«Η Μάρω Κοντού με στήριξε στην απώλεια του Τόλη – Ήταν η τηλεοπτική μου μαμά» – Η Άντζελα Γκερέκου αποχαιρετά την σπουδαία ηθοποιό
«Να είναι καλά η ψυχούλα της στο ταξίδι που θα κάνει. Εκείνη είναι ήσυχη να ξέρετε. Έφυγε με ήρεμο τρόπο και εμείς πρέπει να διαχειριστούμε την απώλειά της»
Κοντού Γκερέκου