Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Αν μας άφηναν, ο κρεοπώλης θα μας έλεγε πού είναι ο Μπάμπης»

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: «Αν μας άφηναν, ο κρεοπώλης θα μας έλεγε πού είναι ο Μπάμπης»

«Αν μας έδιναν 5 λεπτά με τον κρεοπώλη, θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης», δήλωσε συντετριμμένη η αδερφή του 31χρονου από το Μεσολόγγι, η εξαφάνιση του οποίου έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και για αυτή κατηγορείται ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος συνελήφθη χθες (18.1.2023) και αντιμετωπίζει το κακούργημα της ανθρωποκτονίας.

Ο Μπάμπης αναζητείται εδώ και 15 ημέρες. Οι Αρχές «χτενίζουν» το Μεσολόγγι, ερευνώντας κάθε στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει για να διαλευκανθεί το θρίλερ. Παράλληλα, συνέλαβαν και τον 50χρονο κρεοπώλη, ο οποίος ήταν ο βασικός ύποπτος για την εξαφάνισή του. 

Η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη ζει ένα δράμα. Η αδερφή του, η Χριστίνα, δήλωσε συντετριμμένη στον ALPHA ότι «ξέρουμε πως δεν και περιμένουμε να ομολογήσει» ο κρεοπώλης.

«Από ό,τι γνωρίζω, ο κατηγορούμενος δεν θα ανακρίνεται σε καθημερινή βάση. Εφόσον δεν “έσπασε” εκείνο το βράδυ, νομίζω ότι δεν θα το κάνει ποτέ. Ο αδελφός μου πέρασε ένα βασανιστήριο. Αν μας έδιναν εμάς πέντε λεπτά (σ.σ. η αστυνομία), θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης.

Η περιοχή είναι τεράστια, όλοι έχουν πει ότι έχει ψαχτεί παντού. Έχουμε σκοπό να ψάξουμε το κάθε μέτρο, μπορεί να μας πάρει δύο – τρεις εβδομάδες», είπε με λυγμούς η Χριστίνα για τον 31χρονο αδερφό της.

Η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη ζητά απαντήσεις. Οι Αρχές ψάχνουν τα κενά και τις αντιφάσεις στις καταθέσεις του 50χρονου κρεοπώλη, τα οποία όμως δεν κλείνουν επαρκώς. Την ίδια ώρα, η αποκάλυψη ότι ο Μπάμπης δάνεισε για 2η φορά λεφτά στον κρεοπώλη δίνει νέα διάσταση στην υπόθεση της εξαφάνισης στο Μεσολόγγι.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις