Δευτέρα, 29 Απρ.
21oC Αθήνα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Κανένα ίχνος 16 ημέρες μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη – Απολογείται ο κρεοπώλης τη Δευτέρα

Εξαφάνιση στο Μεσολόγγι: Κανένα ίχνος 16 ημέρες μετά την εξαφάνιση του Μπάμπη – Απολογείται ο κρεοπώλης τη Δευτέρα

Δεκαέξι ημέρες έχουν περάσει από τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου Μπάμπη από το Μεσολόγγι και το θρίλερ για τον εντοπισμό του συνεχίζεται. Οι έρευνες των Αρχών ολοένα και εντείνονται, ενώ η οικογένειά του «χτενίζει» σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή.

Παρά τα αδιάσειστα στοιχεία εις βάρος του, τα οποία οδήγησαν στη σύλληψή του για την εξαφάνιση του Μπάμπη από το Μεσολόγγι και στην ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, ο 50χρονος κρεοπώλης δεν ομολογεί όσα έγιναν τη μοιραία νύχτα. Εξακολουθεί να αρνείται όλες τις κατηγορίες, αμφισβητώντας ακόμη και όσα έχουν προκύψει από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Η προσοχή τώρα στρέφεται στην απολογία του 50χρονου την προσεχή Δευτέρα (22.01.24), που θα δείξει αν ο ίδιος θα «σπάσει» και θα ομολογήσει όλα όσα διαδραματίστηκαν τη νύχτα που παρέσυρε στον εφιάλτη τον 31χρονο.

Την ίδια ώρα, η υπόθεση περιπλέκεται, καθώς η ΕΛΑΣ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της εμπλοκής κι άλλου ατόμου, όπως τόνισε χθες μιλώντας στο Live News η Κωνσταντία Δημογλίδου.

 «Δεν ομολογεί καθώς είναι «σκληρό καρύδι» και νομίζει ότι όταν δεν υπάρχει πτώμα δεν υπάρχει έγκλημα. Αυτό δεν ισχύει γιατί όλα τα στοιχεία καταδεικνύουν την ενοχή του.

Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει και συνενόχους. Συνενοχή μπορεί να είναι το ότι μπορεί να τον έχει βοηθήσει κάνει το έγκλημα ή να γνωρίζει και να έχει αποκρύψει ότι ο 50χρονος έχει κάνει το έγκλημα. Αυτό ερευνάται μέσα από καταθέσεις. Σε καταθέσεις φίλων του, έχουν εντοπιστεί αντιφάσεις», δήλωσε ο Σταύρος Μπαλάσκας μιλώντας στο MEGA το πρωί του Σαββάτου (20.01.24).

«Δεν γνωρίζει κανείς αν θα βρεθεί το σώμα του Μπάμπη, ο οποίος είναι καταφανώς νεκρός. Το σημείο εκεί είναι χάος, είναι βαλτότοπος που φτάνει μέχρι το Αιτωλικό. Ο 50χρονος ήξερε τα κατατόπια για να μην βρεθεί κάτι εύκολα», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται πως όπως μετέδωσε το Live News χθες, οι δύο άνδρες 15 ημέρες πριν τη μοιραία εξαφάνιση του Μπάμπη, είχαν έναν έντονο καβγά στο κρεοπωλείο του 50χρονου για τα λεφτά, που ο ίδςο χρωστούσε στον 31χρονο.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιε πληροφορίες, τη μοιραία νύχτα οι δυο τους είχαν δώσει ραντεβού αλλά όχι για κυνήγι.

Όπως μετέδωσε την Παρασκευή το Live News, δεν αποκλείεται ο κρεοπώλης να έπεισε τον Μπάμπη να τον ακολουθήσει τη μοιραία νύχτα, παρασέρνοντάς τον σε ένα κυνήγι θησαυρού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι αναζητήσεις που έκανε ο 31χρονος μία μέρα πριν την εξαφάνισή του είχαν να κάνουν με χαμένους θησαυρούς.

Στο μεταξύ, οι διαδρομές που ακολούθησε ο 50χρονος τη μοιραία νύχτα που εξαφανίστηκε ο Μπάμπης από το Μεσολόγγι βρίσκονται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Βίντεο δείχνει τις κινήσεις του, λίγη ώρα αφότου χάθηκαν τα ίχνη του 31χρονου.

Όπως βλέπετε στο παρακάτω βίντεο από κάμερα ασφαλείας, καταγράφεται ο κρεοπώλης μίνι μάρκετ της περιοχής να αγοράζει βιαστικός ένα ρολό χαρτί κουζίνας.

 

Στο μίνι μάρκετ βρέθηκε ρεπόρτερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» και επιβεβαίωσε πως εκείνο το βράδυ κατά τις 10 παρά, ο 50χρονος εμφανίστηκε στο μαγαζί, πήρε γρήγορα αυτό που ήθελε και έφυγε.

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις