Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Εξαφάνιση της Κατερίνας Μπάτσου από το Μαρούσι – Έκκληση του γιου της μέσω του newsit.gr για πληροφορίες

Εξαφάνιση της Κατερίνας Μπάτσου από το Μαρούσι – Έκκληση του γιου της μέσω του newsit.gr για πληροφορίες

Ο γιος της 56χρονης Κατερίνας Μπάτσου από το Μαρούσι, η εξαφάνιση της οποίας έγινε γνωστή χθες Παρασκευή (19.5.2023), κάνει έκκληση μέσω του newsit.gr οποίος την έχει δει να επικοινωνήσει με την οικογένεια.

Η 56χρονη έφυγε την Παρασκευή το πρωί από το σπίτι της, για να πάει στην δουλειά της και από τότε οι συγγενείς της έχουν χάσει τα ίχνη της και δήλωσαν την εξαφάνισή της.

«Από χθες το πρωί έχει εξαφανιστεί η μητέρα μου. Δεν έχουμε ακόμα κανένα νέο της. Έφυγε από το σπίτι για να πάει στη δουλειά της και από την δουλειά της μας ειδοποίησαν ότι δεν έχει πάει.

»Το αμάξι της έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας στις 8.50 να κινείται στην οδό Σωρού, στο Μαρούσι και το τελευταίο στίγμα της, με βάση την αστυνομία εντοπίστηκε στο Αλιβέρι» λέει στο newsit.gr ο γιος της 56χρονης, Βασίλης Παυλάτος.

Στη συνέχεια, μας μεταφέρει ότι «δεν έχει συμβεί ξανά κάτι τέτοιο, δεν την απασχολούσε κάτι απ’ όσο γνωρίζουμε. Είχαμε μιλήσει το βράδυ της Πέμπτης. Είχε έρθει σπίτι, την είχε δει η γυναίκα μου, δεν ανέφερε κάτι».

Ρεπορτάζ: Αναστασία Σταματοπούλου

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις