Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 13χρονη από την Παλλήνη

Συναγερμός έχει σημάνει μετά την εξαφάνιση 13χρονης. Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. εξαφανίστηκε στις 11 Μαρτίου από την Παλλήνη, ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Το Χαμόγελο του Παιδιού δημοσιοποίησε, αργά το βράδυ της Κυριακής (14.03.2021) τη φωτογραφία και τα στοιχεία της Μαρίας – Φιλοθέης, ώστε όποιος έχει πληροφορίες για το που βρίσκεται το 13χρονο κορίτσι να επικοινωνήσει είτε με τον Οργανισμό είτε με τις αρχές.

Τα στοιχεία του κοριτσιού δόθηκαν με εισαγγελική εντολή καθώς υπάρχουν σοβαροί λόγοι οι οποίοι θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο, τονίζει το Χαμόγελο του Παιδιού.

Η Μαρία-Φιλοθέη Ν. έχει ύψος 1.68 μ., είναι 70 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο κολάν, μαύρη μπλούζα με μωβ λουλούδια, μαύρο μπουφάν και μαύρα παπούτσια.

Όποιος έχει κάποια πληροφορία, μπορεί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Βαγγέλης Μαρινάκης και Μαρία Αγγελικούση στην κορυφή της Lloyd’s List: Οι 17 Έλληνες στους κορυφαίους 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
Ισχυρό και πολυδιάστατο αποτύπωμα καταγράφει και το 2025 η ελληνική ναυτιλία στη διεθνή σκηνή, με 17 προσωπικότητες να περιλαμβάνονται στη λίστα One Hundred People της βρετανικής Lloyd’s List
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης
Παίκτης ριάλιτι έδειρε με μεταλλικό αντικείμενο ασφαλιστή στο Αίγιο και στον έστειλε στο νοσοκομείο - «Θα κάνω χειρουργείο, βλέπω θολά»
«Έρχεται κοντά μου με κρυμμένο το δεξί χέρι και με χτύπησε στο πρόσωπο την ώρα που είχα σκύψε, μου έσπασε και το κόκκαλο μέσα στη μύτη» λέει ο 45χρονος ασφαλιστής
Ασθενοφόρο