Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 21χρονη από τα Κάτω Πατήσια – Missing Alert από το «Χαμόγελο»

Συναγερμός για τον εντοπισμό της Σοφίας Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα, 21 ετών. Η κοπέλα υπήκοος Πορτογαλίας εξαφανίστηκε από την περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα ίχνη της 21χρονης κοπέλας χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (10.08.2021) από την περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Η Σοφία Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα έχει πορτογαλική υπηκοότητα και βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Το «Χαμόγελο» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί ότι η 21χρονη έχει ύψος 1.60 μ., κανονικό βάρος, ξανθά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα τζιν σορτς, ένα κολάν με δίχτυ, μία πορτοκαλί μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Μαρία Καρυστιανού: «Δέχτηκα απειλές εγώ και η οικογένειά μου για την προανακριτική για τα Τέμπη» – Η κατάθεση στο ελληνικό FBI
«Δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου, ξέρω με ποιους τα ‘χω βάλει», τονίζει σε συνέντευξή της η Μαρία Καρυστιανού μετά από καταγγελία στο ελληνικό FBI για απειλές που δέχτηκε η ίδια και η οικογένειά της
Η Μαρία Καρυστιανού
39
Ένας 38χρονος κουρέας πνίγηκε στη Χαλκιδική – «Ήταν υγιής και γυμνασμένος, δεν ξέρουμε τι έγινε» λένε οι συγγενείς του
«Είπε στον φίλο του ότι θα έμπαινε να κολυμπήσει γιατί μετά ήθελαν να πάνε για φαγητό και δεν ήθελε να κολυμπήσει μετά με γεμάτο στομάχι» λέει ο αδερφός του άτυχου 38χρονου
Ο 38χρονος που πνίγηκε στη Χαλκιδική 1