Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Εξαφανίστηκε 21χρονη από τα Κάτω Πατήσια – Missing Alert από το «Χαμόγελο»

Συναγερμός για τον εντοπισμό της Σοφίας Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα, 21 ετών. Η κοπέλα υπήκοος Πορτογαλίας εξαφανίστηκε από την περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Όπως αναφέρει το «Χαμόγελο του Παιδιού» τα ίχνη της 21χρονης κοπέλας χάθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης (10.08.2021) από την περιοχή των Κάτω Πατησίων.

Η Σοφία Σόουζα Μπίχο Δούμιτσα έχει πορτογαλική υπηκοότητα και βρίσκεται στη χώρα μας για διακοπές. Το «Χαμόγελο» προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν αιτήματος συγγενών της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Να σημειωθεί ότι η 21χρονη έχει ύψος 1.60 μ., κανονικό βάρος, ξανθά κοντά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ένα τζιν σορτς, ένα κολάν με δίχτυ, μία πορτοκαλί μπλούζα, ένα ψάθινο καπέλο και κρατούσε πράσινη τσάντα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις