Ελλάδα

Εξαφανίστηκε 50χρονος από την Αθήνα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Σήμα εξαφάνισης του Νέστορα Κάουρα, 50 ετών, εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού. Μάλιστα, εκφράζονται φόβοι ότι μπορεί να βρίσκεται σε κίνδυνο.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού, χθες, Δευτέρα (08.03.2021), εξαφανίστηκε από την περιοχή της Αθήνας (Εθνική Άμυνα), ο Κάουρας Νέστορας, 50 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος των συγγενών του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κάουρας Νέστορας έχει ύψος 1.72 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και πράσινα μάτια.

Φορούσε καφέ – μπεζ παντελόνι και πράσινη – καφέ μπλούζα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής MissingAlertapp όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η σπαρακτική ανάρτηση φίλης της 26χρονης Αρμονίας που σκοτώθηκε στο τροχαίο στη Ρόδο - «Κράτησες το χέρι της μαμάς σου και πετάξατε μακριά»
«Μέσα σε όλο τον πόνο που κουβαλούσες τόσα χρόνια, εσύ κατάφερνες πάντα να σκορπάς αρμονία, αγάπη και χρώμα γύρω σου» γράφει φίλη της αδικοχαμένης Αρμονίας
Τροχαίο δυστύχημα στη Ρόδο
Τρεις οι οικογένειες που ερευνώνται στην Κρήτη για ναρκωτικά και επιδοτήσεις από τον ΟΠΕΚΕΠΕ – 16 συλλήψεις, συνεχίζονται οι έρευνες
Από τις έρευνες προέκυψε διάλογος - «φωτιά» για τις επιδοτήσεις – 76 άτομα κατηγορούνται για την συμμετοχή τους στις εγκληματικές οργανώσεις
Αστυνομικοί
Ανανεώθηκε πριν 4 λεπτά
Δεν λειτουργούσε το «κόκκινο» και προσπάθησε να αποφύγει από τη σύγκρουση είπε στην απολογία του ο 44χρονος οδηγός για το τροχαίο στη Ρόδο
Ο 44χρονος, απολογούμενος, υποστήριξε ότι το αποδεικτικό υλικό σε βάρος του είναι ανεπαρκές, ενώ αναφορικά με τις καταθέσεις δύο μαρτύρων, τις χαρακτήρισε «αντιφατικές»
Ο 44χρονος οδηγός στη Ρόδο 22