Ελλάδα

Εξαφανίστηκε από τη Δάφνη η 13χρονη Χατίς – Μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό της

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση στη Δάφνη για τον εντοπισμό μιας 13χρονης της οποίας χάθηκαν τα ίχνη το μεσημέρι της Πέμπτης (25.05.2023).

Συγκεκριμένα στις 13:30, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στη Δάφνη, η Χατίς Τζαφέρ 13 ετών, συριακής καταγωγής.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε για την εξαφάνιση σήμερα 25/05/2023 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Χατίς Τζαφέρ έχει ύψος 1.55 μ., κανονικό βάρος, καστανά μαλλιά με δύο ξανθές ανταύγειες και ανοιχτά καστανά μάτια. Όταν εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι και λευκή μπλούζα με στάμπα.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πάτρα: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως ο άνδρας που εμφανίζεται στο βίντεο με τη Λόρα – Βρέθηκε η τσάντα της στου Ζωγράφου
H 16χρονη φέρεται πως είχε κακοποιηθεί από τον πατέρα της όσο έμεναν στη Γερμανία - Οι αρχές εκτιμούν πως η ανήλικη πούλησε τα προσωπικά αντικείμενά της για να μπορέσει να ταξιδέψει αεροπορικώς μέχρι την πατρίδα της
Η 16χρονη Λόρα που εξαφανίστηκε από το σπίτι της στις 8 Ιανουαρίου
7
Οι «σκληροί» των μπλόκων ξανακλείνουν τους δρόμους την ώρα της συνάντησης στο Μαξίμου - Οι όροι τους για ραντεβού με Μητσοτάκη
«Εάν η κυβέρνηση δεχτεί τις δύο επιτροπές τους που αποτελούνται από 25 αγρότες και 10 κτηνοτρόφους και μελισσοκόμους τότε θα μεταβούν ακόμα και αύριο στο Μέγαρο Μαξίμου» ξεκαθάρισε ο Ρίζος Μαρούδας
Μπλόκο αγροτών