Ελλάδα

Εξαφανίστηκε η 16χρονη Ευαγγελία από τον Πειραιά

Συναγερμός έχει σημάνει στον Πειραιά από την εξαφάνιση της 16χρονης Ευαγγελίας το πρωί της Δευτέρας (04/12), όπως ανακοίνωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

Συγκεκριμένα το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Ευαγγελίας σήμερα 5/12/2023 και άμεσα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας της καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο.

Η Ευαγγέλια Μ. έχει ύψος 1,65 μ., ζυγίζει 75 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε λευκή φούτερ μπλούζα, μαύροπαντελόνι φόρμας, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert appοπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
O Γιώργος Μπότας κατέθεσε μήνυση για διαρροή προσωπικών δεδομένων – «Να τελειώσει ο πόλεμος λάσπης που έχω δεχτεί»
«Υπήρξε μια μικρή έλλειψη δικαιολογητικών. Τα χωράφια είναι πραγματικά και καλλιεργούνται» λέει ο αγροτοσυνδικαλιστής του οποίου έχουν δεσμευτεί οι λογαριασμοί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ 18
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια»
Ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Δημήτρης Παπαστεργίου προανήγγειλε ότι από τα μέσα Ιανουαρίου το σύστημα θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία, ώστε να βεβαιώνονται κλήσεις
Οι «έξυπνες» κάμερες έχουν καταγράψει πάνω από 10.000 παραβιάσεις κόκκινου – Έρχονται τα πρώτα «ραβασάκια» 8