Ελλάδα

Εξαφανίστηκε η 39χρονη Έιμυ – Κυριακή από το Νέο Ηράκλειο

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το πρωί της 18ης Οκτωβρίου έγινε η εξαφάνιση από το Νέο Ηράκλειο Αττικής της 39χρονης Έιμυ – Κυριακής Σακελλαριάδη -Τζέιμς.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της στις 20/10/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της γυναίκας μετά από αίτημα της οικογένειας της, καθώς συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η γυναίκα έχει ύψος 1.75 μ., είναι εύσωμη, έχει καστανόξανθα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε πράσινο παντελόνι παραλλαγής, μακρυμάνικη μπλούζα και κρατούσε μια δερμάτινη τσάντα χρώματος καφέ.

ejafanisi

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κολωνός: Με τηλεχειριστήριο πυροδοτήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός – Η λευκή σακούλα, το τηλεφώνημα του διαχειριστή και οι 4 τραυματίες
Καρέ καρέ η στιγμή που καταφτάνουν οι αστυνομικοί μετά την κλήση για ναρκωτικά - Οι Αρχές εξετάζουν το πώς ενεργοποιήθηκε ο μηχανισμός και ποιος τον είχε τοποθετήσει
Έκρηξη σημειώθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας στον Κολωνό