Ελλάδα

Εξαφανίστηκε ο 14χρονος Αράς Ρεζάι από την Κυψέλη

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε missing alert για την εξαφάνιση από την Κυψέλη του 14χρονου Αράς Ρεζάι με καταγωγή από το Αφγανιστάν.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του ανήλικου από την Κυψέλη, σήμερα 11/04/2024 και προχώρησε άμεσα στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Αράς Ρεζάι , έχει ύψος 1,65 και είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ήμερα που εξαφανίστηκε φορούσε άσπρη μπλούζα, γκρι παντελόνι και άσπρα παπούτσια. Τα στοιχεία για την ηλικία του παιδιού προέρχονται από τις αρχές.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Ένοπλες Δυνάμεις: Παραχωρήθηκε τμήμα από το πρώην στρατόπεδο «Μαντουβάλου» στο Γύθειο στον δήμο Ανατολικής Μάνης
Η έκταση από το πρώην Στρατόπεδο «Μαντουβάλου» προορίζεται για τη στέγαση σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, καθώς και για την ανάπτυξη αθλητικών και λοιπών κοινωφελών υποδομών
Παραχώρηση τμήματος του πρώην στρατοπέδου στο Γύθειο
Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 415.000 λαθραία τσιγάρα μέσα σε 11 αποσκευές επιβατών στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»
Τα καπνικά προϊόντα ήταν κρυμμένα στις αποσκευές 11 επιβατών, που είχαν φτάσει στην Αθήνα με πτήσεις από την Αιθιοπία και την Αίγυπτο, οι οποίοι συνελήφθησαν
Τσιγάρα