Ελλάδα

Εξαφανίστηκε ο 60χρονος Χρήστος από τα Χανιά – Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Αγωνία στα Χανιά καθώς αγνοείται από τις 4 Δεκεμβρίου ο 60χρονος Χρήστος Μακρυνάκης, όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού».

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνισή του 60χρονου Χρήστου από τα Χανιά, σήμερα 07/12/2024, και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Μακρυνάκης Χρήστος, έχει ύψος 1,75 μ.,κανονικό βάρος, έχει γκρι μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε ένα μπλε μπουφάν και παντελόνι τζιν.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες –1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Πέμπτη ημέρα μάχης με τις φλόγες σε Αττική και Βοιωτία - Συνεχείς αναζωπυρώσεις σε Λούμπα και Ψάθα - Στάχτη πάνω από 130.000 στρέμματα γης
Με το πρώτο φως της ημέρας σηκώθηκαν τα εναέρια μέσα με τους πυροσβέστες να ελπίζουν ότι σήμερα θα καταφέρουν να σβήσουν και το τελευταίο καντηλάκι
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
Δύσκολη νύχτα στα πύρινα μέτωπα της Δυτικής Αττικής - Στοίχημα των πυροσβεστών τα «καντηλάκια» που προκαλούν νέες αναζωπυρώσεις της μεγάλης φωτιάς
Περισσότερα από 130.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη! Αποκαρδιωτικός ο χάρτης που αποτυπώνει την καταστροφή σε Αττικοβοιωτία από δορυφορική εικόνα - Οι περιοχές σε «πορτοκαλί» συναγερμό για την Τρίτη (4/8/26)
Φωτιά στη Δυτική Αττική 14