Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Έξαλλος ο Τσιόδρας για τα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο: Η διασπορά γίνεται συνήθως από το προσωπικό

Έξαλλος ο Τσιόδρας για τα κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο: Η διασπορά γίνεται συνήθως από το προσωπικό

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Σωτήρης Τσιόδρας, απαντώντας στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τα 32 κρούσματα κορονοϊού στο γηροκομείο, στον Άγιο Παντελεήμονα. 

Όπως είπε χαρακτηριστικά ο λοιμωξιολόγος: “Η διασπορά σε τέτοιους χώρους που δεν δέχονται επισκεπτήριο, συνήθως είναι από το προσωπικό… Στη Θεσσαλονίκη το μάθημα το πήρανε και πάει καλά. Η Αθήνα δεν πάει καλά”, τονίζοντας πως η επιδημία είναι αρκετά σοβαρή.

Click4more: Κορονοϊός: Στο νοσοκομείο 20 από τους 32 ηλικιωμένους που διαμένουν στο γηροκομείο – Τι είπαν Τσιόδρας και Χαρδαλιάς

Αναλυτικά, ο Σωτήρης Τσιόδρας δήλωσε: “Υπάρχει μία επιδημία αρκετά σοβαρή, που αφορά περίπου το 50% των τροφίμων. Ελέγχονται όλοι, υπάλληλοι και υγειονομικό προσωπικό. Θα διακομιστούν στο νοσοκομείο τα σοβαρά περιστατικά. Η διασπορά σε τέτοιους χώρους που δεν δέχονται επισκεπτήριο, συνήθως είναι από το προσωπικό. Υπάρχουν άνθρωποι με σοβαρά υποκείμενα νοσήματα. Οι περισσότεροι από αυτούς, το 80%, είναι κατακεκλιμένοι. Είναι μία κατάσταση που δεν θέλουμε να ξαναδούμε και δυστυχώς συνεχίζουμε να τη βλέπουμε. Στη Θεσσαλονίκη το μάθημα το πήρανε και πάει καλά. Η Αθήνα δεν πάει καλά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις