Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς με όσα είδε στην κλινική Ταξιάρχαι (video)

Χαρδαλιάς

Στην έκτακτη τηλεοπτική εκπομπή Live News για τον κορονοϊό, με τον Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, το βράδυ της Πέμπτης, 23.04.2020, έγιναν αποκαλύψεις σχετικά με την κλινική Ταξιάρχαι στην οποία εντοπίστηκαν 28 κρούσματα κορονοϊού.

Τα βλέμματα παραμένουν στραμμένα στο Περιστέρι και στην ιδιωτική κλινική, όπου βρέθηκαν νέα κρούσματα του φονικού ιού. Από τα 28 κρούσματα στην ιδιωτική κλινική του Περιστερίου, τα 17 είναι ασθενείς και τα 11 εργαζόμενοι. Μέχρι στιγμής τρεις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους, με το newsit.gr να φέρνει στο φως σοκαριστικές μαρτυρίες.

Click4more: Κλινική Ταξιάρχαι: Καταγγελία στο Live News για την κλινική – «Δεν μας ενημέρωσαν ότι υπήρχαν κρούσματα» (video)

Σε αυτό το πλαίσιο, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για να αναζητηθούν τυχόν ποινικές ευθύνες για τους υπεύθυνους της κλινικής. Η εισαγγελία έχει ζητήσει να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν υπήρξε παραβίαση των μέτρων πρόληψης για τη διάδοση του κορωνοϊού και μάλιστα σε βαθμό κακουργήματος.

Η κλινική έχει τεθεί σε καραντίνα, με την είσοδο και την έξοδο σε αυτήν να έχουν απαγορευτεί, ενώ αστυνομική δύναμη παραμένει συνεχώς στο σημείο.

Έξαλλος ο Χαρδαλιάς

Αίσθηση έχει προκαλέσει το γεγονός πως σε διπλανό καφέ από την κλινική, δεν υπήρχε κανένα μέτρο ασφαλείας, με ασθενείς, συγγενείς και προσωπικό να κυκλοφορούν καθημερινά, αφού η κλινική δεν διαθέτει κυλικείο.

Click4more: Κοντοζαμάνης στο Live News: «Πλημμελής εφαρμογή των μέτρων στις δύο κλινικές» (video)

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα απαραίτητα μέτρα προστασίας δεν υπήρχαν ούτε στην κλινική, κάτι που προκάλεσε την οργή του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας, Νίκου Χαρδαλιά.

Τι… είδε ο Χαρδαλιάς στην κλινική

Πηγή: Live News.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις